25 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir ihale ilanları

Ankara Büyükşehir ihale ilanları

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Ankara İli, Çankaya İlçesi İlkadım Mahallesi'nde yer alan 35 gayrimenkul toplamda 9 milyon 971 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Büyükşehir 6 gayrimenkul satıyor!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan 6 adet gayrimenkul toplamda 44 milyon 983 bin 500 TL bedelle satılıyor. Satışa konu gayrimenkullerin ihalesi 6 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Mamak ve Etimesgut'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 207 dükkanı kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anafartalar Çarşısı ve Ulus semtindeki toplam 207 dükkanı ihale usulü ile 3 yıl kiralayacak. İhaleye ilişkin bilgiler haberimiz de..

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çayyolu-1 Mahallesi'nde 5 bin 606 metrekare büyüklüğündeki 18047 Ada 1 No’lu Parsel’de ''Çayyolu Engelsiz Kreş İnşaatı Yapımı İşi” ihalesi 15 milyon 137 bin 827 TL'ye ihale edilecek.

Ankara Büyükşehir'den iş yeri kiralama ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplam işyerleri, açık ihale usulü ile kiralanacak. İhale başvuru şartları yayınlandı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden hurda karşılığı yıkım işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı iki adet yaya üst geçidinin geri dönüşüm malzemesi karşılığı kaldırılması amacıyla ihale düzenliyor. İhale 23 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir ihale ilanları Haberi

Ankara Büyükşehir ihale ilanları

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Ankara İli, Çankaya İlçesi İlkadım Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı taşınmazlar satışa çıkarıldı. 

26 Ekim saat 14:00'da ihalesi yapılacak olan gayrimenkullerin toplam bedeli  9 milyon 971 bin TL olarak belirlendi. 

İhalenin Kısa Özeti    
Mülkiyeti Belediyemize aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası,  muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar 2886 Sayılı Kanunun 36. Maddesi gereğince,  Kapalı Zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, ilan giderleri, sözleşme karar pulu ve diğer giderleri peşin alınmak şartıyla toptan  ihaleye çıkarılması uygun görülmüştür.

İhale Metni
Mülkiyeti Belediyemize aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası,  muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar 2886 Sayılı Kanunun 36. Maddesi gereğince,  Kapalı Zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, ilan giderleri, sözleşme karar pulu ve...