25 / 04 / 2024

ankara büyükşehir ihaleleri

ankara büyükşehir ihaleleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 50 adet büfe için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Ankara'da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 338 ihale ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkent’te koronavirüs salgını ile mücadelenin başladığı ilk günden itibaren uygulamaya geçirdiği kararlar kapsamında Mart 2020'den bugüne kadar toplamda 338 ihale ertelendi.

Ankara Büyükşehir'den 32.5 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Yenimahalle ve Altındağ da bulunan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 32 milyon 524 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Ankara'nın 4 ilçesinde 33.7 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Altındağ, Pursaklar ve Çankaya'da bulunan 9 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 13 Nisan'da gerçekleşecek gayrimekullerin toplam bedeli 33 milyon 701 bin 958 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 85 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan; Ankara Çankaya Dikmen bölgesinde yer alan 2 arsa 85 milyon 943 bin 400 TL bedelle ihale ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Ankara Büyükşehir'den 6 ilçede satılık 26 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ, Yenimahalle, Pursaklar, Etimesgut, Çankaya ve Mamak'ta bulunan 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 9 Şubat'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 136 milyon 875 bin 479 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 6 yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ortaya çıkan ihtiyaçlara paralel olarak, Başkent'e yeni yaya üst geçitleri kazandırıyor.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

ankara büyükşehir ihaleleri Haberi

ankara büyükşehir ihaleleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 50 adet büfe için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İhale 24 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.


TAŞINMAZLAR KİRAYA VERİLECEKTİR
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti/Tasarrufu Belediyemize ait, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 50 (elli) adet Çiçek Satış Büfesi, 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılacaktır.
1) İhaleye konu olan yerlerin ihalesi için teklifler 1 (bir) yıllık muhammen bedel üzerinden verilecektir. İstekliler ihale için verilecek teklif mektuplarını Yenimahalle Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 5 Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda 7.Katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına ihale günü (24/09/2020) saat 12:00’ye kadar teslim edecektir. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları değerlendirmeye
alınmayacaktır.
2) İhaleler 24/09/2020 tarihinde Yenimahalle...