19 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir kira ödemesi

Ankara Büyükşehir kira ödemesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

Ankara Büyükşehir kira alacaklarını 2 ay erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele içerisinde olduklarını belirten Mansur Yavaş, ''Maddi anlamda yük oluşturmaması için, belediyemizin kira alacaklarını 2 ay erteledik'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kiracılarından 2 ay kira almayacak!

Başkent’te koronavirüse yönelik önlemler çalışmaları devam ederken dün Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen ‘İlçe Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı’nda, belediye kiracısı olan iş yerlerinden 2 ay kira alınmaması kararı verildi…

Ankara Büyükşehir'den kira gelirlerine sıkı takip!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal yaptığı açıklamada, yıllara göre yapılan analizler sonucunda tahakkuk eden kira gelirlerinin ancak yüzde 40’lar seviyesinde tahsil edildiğini tespit ettiklerini dile getirdi.

AOÇ’den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Yener Yıldırım, 87 milyon 951 bin liralık kira alacaklarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesine icra takibi başlattıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. Konut + Ticaret alanı imarlı gayrimenkulün inşaat bedeli 17.9 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin bütçesi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 5 milyar 902 milyon lira olarak belirlenen 2017 bütçesi, Büyükşehir Belediye Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vergi borcu hatırlatması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırmada yaklaşık 1 ay uzatılan süre, 25 Kasım Cuma günü sona eriyor.

Ankara Büyükşehir'den kaçak yapı duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılarla ilgili bir duyuru yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o duyuru...

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne, vergi ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşların borçlarını yapılandırma süresi, 25 Kasım’a kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler ile Büyükşehir Belediyesi'ne diğer konularda borcu bulunanlar için son gün 31 Ekim Pazartesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

Ankara Büyükşehir kira ödemesi Haberi

Ankara Büyükşehir kira ödemesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Denetim Komisyonu raporunda; Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı tarafından  (TEPAV) gerçekleştirilen kiralamanın Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni zarara uğrattığı, bir nevi kira adı altında kaynak aktarımı gerçekleştirildiği belirtildi.

Sabah'tan Koray Taşdemir'in haberine göre, hazırlanan denetim Komisyonu raporunda; "18 Mart 2021 tarihinde ibraz edilen yasal kayıtların incelenmesi neticesinde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı'ndan aylık 250.000 TL bedel karşılığı kiralandığı ve 9 aylık toplam 2.250.000 TL kira ödemesi yapıldığı tespit edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Hazırlanan raporda; CHP Ankara Büyükşehir ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi Berkay Gökçınar'ın da imzası mevcut. Berkay Gökçınar, söz konusu duruma herhangi bir itiraz gerçekleştirmediği bildirildi.


AKDEMİR: COVİD PANDEMİSİ BAŞLARKEN KİRALAMA YAPILMIŞ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanı Metin Akdemir, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı'ndan yapılan kiralamanın belediyeyi zarara uğrattığı,...