25 / 04 / 2024

ankara büyükşehir satılık arsa

ankara büyükşehir satılık arsa

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satılıyor. Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

Ankara Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye 5 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Sincan ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alan 5 arsayı 26 milyon 837 bin 860 TL'ye satıyor...

Ankara Büyükşehir'den 149.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya, Y.mahalle ve Akyurt İlçeleri'nde yer alan 7 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 25 Ekim'de gerçekleşecek...

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den 3.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Mamak'taki 4 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Ankara Büyükşehir'den 48.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya İlçesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Nisan'da gerçekleşecek..

Ankara Büyükşehir'den 330 milyon TL'ye satılık 25 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Mamak, Yenimahalle, Gölbaşı ve Akyurt İlçelerindeki 25 arsa ihale usulü ile satılıyor..

Ankara Büyükşehir'den 160 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçedeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 160 milyon TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 4 Ocak'ta yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den 4 ilçede satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Yenimahalle, Mamak ve Gölbaşı ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 763 milyon 63 bin 632 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den Çankaya ve Etimesgut'ta satılık 21 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'da bulunan 2 arsa ve Etimesgut'taki 19 parseli satışa çıkardı. 21 gayrimenkulün toplam satış bedeli 178 milyon 976 bin 492 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 123.6 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Altındağ'da bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 21 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 123 milyon 620 bin 882 TL olarak belirledi.

Ankara'da belediyeden 150 milyon 869 bin TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Yenimahalle bölgesinde yer alan 2 adet arsanın ihalesi 10 Ocak 2013 tarihinde yapılacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Ankara Büyükşehir'den, arsa, dükkan ve 2+1, 3+1, 4+1 konut satışı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 29 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 5 adet konut satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 5 adet konutu satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Büyükşehir'den büyük fırsat! Çankaya'daki 46 konut ve 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ve 4+1'leri sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 46 adet konut ve 1 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

ankara büyükşehir satılık arsa Haberi

ankara büyükşehir satılık arsa

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 24 adet arsa satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Mart tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Satışı yapılacak arsalar, Ankara ili, Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alıyor.

Peki satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihale ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara ili, Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde bulunan arsaların büyüklükleri 593 metrekare ile 10 bin metkrekare arasında değişiyor. 

İhaleye katılmak isteyen kişilerin KDV dahil 500 TL karşılığında şartname almaları gerekiyor ve teklif mektuplarının en geç ihale günü, saat 12:00’a kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan encümen başkanlığına verilmesi gerekiyor. 

Satışı yapılacak arsaların fiyatları 1 milyon 27 bin TL'den başlıyor, 20 milyon 260 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

İlan metni:

T.C. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
(Taşınmaz Mal Satış İhale İlanı)

Mülkiyeti...