17 / 04 / 2024

Ankara Çamlıdere park

Ankara Çamlıdere park

Ankara Çamlıdere'ye yapılan hizmet ve yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can, Çamlıdere’ye macera park kuracağını açıkladı. İşte o haber...

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Çamlıdere ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Çamlıdere'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Çamlıdere projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 ucuz konut projesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kararını verdi! Sınırlar değişecek

Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre; Konya’daki Çamlık Mağaralarının bulunduğu bölge milli park olarak belirlendi. Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nın sınırları değiştirildi. İşte detaylar...

Ankara Şule Çet Parkı açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mayıs 2018'de cinayete kurban giden Şule Çet'in anısına yapılan ve Şule Çet'in ismini taşıyan parkı törenle hizmete açtı.

Ankara Çamlıdere'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Çamlıdere ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'da Hazine arazilerinde usulsüzlük operasyonu!

Ankara Çamlıdere'de Hazineye ait 2B arazilerinin rüşvet karşılığı usulsüz olarak satışını yaptığı iddiasıyla belediye, tapu, milli emlak ve elektrik dağıtım şirketlerinde çalışan ve ilçede emlakçılık yapan 46 şüpheli gözaltına alındı

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ankara Gençlik Parkı açıklaması!

TVF tarafından, Ankara Gençlik Parkı’nın TVF'ye devredildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi...

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Caner Can: Çamlıdere müzeler şehri olacak!

İlçeye kazandırdığı 10 müzeye yeni dönemde yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Başkan adayı H.Caner Can, Çamlıdere’nin müzeler şehrine dönüşeceğini söyledi.

Ankara Çamlıdere'ye çarşı ve meydan müjdesi!

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Caner Can, turizmde kendini ispat etmiş emin adımlar atan bir belediye olduklarını söyledi.  

TOKİ Ankara Çamlıdere başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çamlıdere projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Çamlıdere başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çamlıdere projesinde yer alan 1 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara Çamlıdere park Haberi

Ankara Çamlıdere park

Çamlıdere'ye yapılan hizmet ve yatırımların sonu gelmiyor ilçe merkezine yapılan yatırım ve projelerden sonra şimdide Aluçdağı Milli Parkı alanına macera park kuruluyor.


Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can Çamlıdere’ye macera park kuruyor. Son yıllarda yapılan yatırım ve hizmetlerle hızla büyümeye ve turizmde büyük yol kat etmeye başlayan ilçede  şimdi de doğa ve dağ turizmine yönelik çalışmalar başlatılarak Aluçdağı Milli Parkı içerisine macera park kuruluyor.


Ankara Kalkınma Ajansı tarafından proje olarak desteklenen ve Çamlıdere Belediyesi tarafından projelendirilip çalışması başlatılan macera parkın yapımına başlandı.


Kısa zaman içinde tamamlanması planlanan macera parka talep ve ilginin yoğun olması beklenirken Ankara ve ilçelerinde kurulacak olan ilk macera park olma özelliğine de sahip olacak.    ...