29 / 03 / 2024

Ankara Çankaya gayrimenkul satışı

Ankara Çankaya gayrimenkul satışı

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 20 Aralık 2018 olarak açıklandı.

Ankara Çankaya'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Balgat Mahallesi ve Alacaatlı Mahalleleri'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Koray GYO Ankara Çankaya'nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değerleme raporunu yayımladı. Peki, Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Vakıflar, Ankara Çankaya'da kargir apartman satacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Koray GYO Ankara Çankaya Projesinin değeri ne kadar? O rakam dudak uçuklattı!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Ankara Çankaya Projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Koray GYO'nun Ankara Çankaya Projesinin değeri kaç lira oldu? İşte cevabı...

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Çankaya'da satılık konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara Çankaya'daki 3 daireyi satıyor. Dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Çankaya Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 52 gayrimenkul 4 taksitle satışa çıktı!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesinde yer alan 52 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Ankara Çankaya gayrimenkul satışı Haberi

Ankara Çankaya gayrimenkul satışı

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Gayrimenkulün Açık Adresi: Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi; No:38 adresinde bulunmaktadır.

GAYRİMENKULUN HALİ HAZIR DURUMU:
Ana Gayrimenkulün Özellikleri: Ana taşınmaz, tapu kayıtlarına göre arsadır. Ana taşınmazın yerinde yapılan incelemeye göre, arsa üzerinde 2 bodrum kat + zemin kat + 3 normal kat + çatı kat olmak üzere toplam 7 katlı bina bulunmaktadır. Bina, kat irtifakı tesis edilmemiş ve/veya cins tashihi yapılmamış bir yapıdır. Bina, betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiştir. Bina girişi İller Caddesi cephe hattına göre ön ve güneydoğu cepheden olup tek girişlidir. Bina komple yapı olarak işyeri amaçlı kullanılmaktadır. 

Kıymeti...