28 / 03 / 2024

Ankara Çankaya kiralık daire fiyatları

Ankara Çankaya kiralık daire fiyatları

Ankara İli Çankaya İlçesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul Ankara Gezgin Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 13 Kasım 2014 Perşembe günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 5 adet konut satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 5 adet konutu satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Çankaya kiralık daire fiyatları Haberi

Ankara Çankaya kiralık daire fiyatları

Ankara İli Çankaya İlçesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul Ankara Gezgin Konut Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 6 milyon 825 bin 600 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


Satışa konu taşınmazların içerisinde spor alanı, idari tesis alanı, sağlık alanı yer almaktadır.


Kıymeti: 6.825.600.00 TL

İhale Tarihi: 12.11.2014 Perşembe

İhale Saati:...