26 / 04 / 2024

Ankara çevre planı

Ankara çevre planı

Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetiminin 25 yıl sonra değişmesinin ardından konuştuğumuz meslek odaları, belediyenin geçmişteki usulsüzlüklerin ortaya konulması ve bundan sonra şeffaf ve katılımcı bir anlayışın egemen olması gerektiğini kaydetti.

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak, başkentte 8 taksitle konut imarlı arsa satacak! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan konut alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım'da yapılacak.

Ankara'da 8 taksitle emlak vergisi ve KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsa emlak vergisinden de muaf.

Ankara'da İmarlı 7 arsa satılacak! Hem yüzde 20 indirim hem de 8 taksitle arsa fırsatı! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 7 arsayı satışa çıkardı.

Ankara'da 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecek! İhalesi 31 Ağustos'ta!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğünden: tarafından Kahramankazan İlçesi Saraç Mahallesi'ndeki taşınmazlar üzerinde 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Milli Emlak taksitle kamu konutu satıyor! Emlak vergisinden muaf konut almak isteyenler dikkat!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Keçiören'de kamu konutu satıyor. İşte ihale detayları...

Milli Emlak Ankara'da 8 taksitle arsa satıyor! Ticaret alanı imarlı arsalar için son fırsat!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Mamak'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Ankara'da yatırım fırsatı! 6 arsa satışa çıkarıldı! 

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Pursaklarda'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak Ankara'da konut alanı imarlı 3 adet arsa satıyor!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da yer alan 3 adet arsayı 16 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çankaya'da 10.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 890 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara çevre planı Haberi

Ankara çevre planı

Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Cumhuriyet döneminin ilk toplu konut merkezi olan Saraçoğlu’nun mülkiyetinin Maliye Bakanlığı’nda olduğunu ve davalık sürecinin devam ettiğini belirtti. Candan, “Büyükşehir Belediyesi bu konu içerisinde Saraçoğlu’nun altına otopark yapılmasına karşı çıkabilir çünkü orası bir rant projesi olarak görülüyordu. Saraçoğlu hem Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut merkezi hem de Kızılay kent merkezinin bir anlamda nefesi” şeklinde konuştu. Candan, Saraçoğlu, Ulus, Güvenpark, AOÇ gibi öncelikli alanlarla birlikte tüm Ankara’nın varlık değeri ile birlikte korunması meslek odaları ve kamuoyunun da katılımıyla geleceğinin belirlenmesi gerektiğini kaydetti.

“ULUS'TA YAYALAŞTIRMAYA EVET, TÜNELE HAYIR”

Ulus’ta yapımına başlanması düşünülen alt geçit vb. projeler için hukuksal süreçlerin beklenmesi gerektiğini söyleyen Candan, “Ulus için bilirkişi raporlarında da belirtilen şey var. Ulus’a dair projeleri...