16 / 04 / 2024

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den müjde: 1000 TL peşinatla hemen anahtar teslim 11 konutu satışa çıkardı! 619 bin 630 TL'ye 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 Konut AGG Projesi kapsamında 11 konutu satışa çıkaracağını duyurdu. İşte detaylar...

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara Çubuk projesinde son dakika! Başkente 503 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çubuk projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Ankara'da istinat duvarı çökmesi nedeniyle binalar tahliye edildi! 

Ankara Çubuk'ta bir istinat duvarının çökmesi nedeniyle  çevrede bulunan binalar tahliye edildi. 

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Çubuk Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de Menderes en fazla değerlenen ilçeler oldu!

Endeksa verilerine göre; en çok konut satışı olan 3 büyük ilde ise, İstanbul’da yüzde 15, Ankara’da yüzde 17, İzmir’de ise yüzde 18 değer artışı yaşandı. Son bir yılda İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de ise Menderes en fazla değer kazanan ilçeler oldu.

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan ve 52 bin metrekare alandainşa edilecek olan Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi Haberi

Ankara Çubuk TOKİ 2019 son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesi için kura heyecanı başladı. Projede yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Toplam 13 adet konuta yer verilen TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur 2019 projesinde 3 oda 1 salon konutlara yer veriliyor. Proje için son başvuru tarihi 29 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Çubuk 2019 projesi kapsamındaki konutlar için başvurular Halk Bankası'nın Çubuk şubesi tarafından kabul ediliyor.

En düşük peşinat bedelinin 5 bin TL, en yüksek peşinat bedelinin 8 bin TL olarak belirlendiği TOKİ Ankara Çubuk 2019 projesi için 180 ay vade sağlanıyor.

Konut fiyatlarının 60 bin 538 TL ile 80 bin 168 TL arasında değiştiği Çubuk 2019 TOKİ projesi için ödenecek taksit bedeli 291,88 TL'den başlıyor,  417,60 TL'ye kadar yükseliyor.


TOKİ'den 5...