19 / 04 / 2024

ankara Damar Arıkoğlu İşhanı satılık

ankara Damar Arıkoğlu İşhanı satılık

Ankara 22 İcra Müdürlüğü tarafından Çankaya Ziya Gökalp Caddesinde bulunan Damar Arıkoğlu İşhanı'ndaki Burger King şubesi, Anafen Dershanesi, dükkan, KPSS ve Hakimlik Kursları gibi gayrimenkuller 12 milyon 50 bin TL'ye ihale edilecek.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

ankara Damar Arıkoğlu İşhanı satılık Haberi

ankara Damar Arıkoğlu İşhanı satılık

T.C. ANKARA (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU NA İZAFETEN ANKARA 22. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2012/63 SATIŞ


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri :Ankara ili Çankaya ilçesi Fidanlık Mahallesi Ziya Gökalp Caddesinde 21

Kapı nolu Damar Arıkoğlu Işhanı'nın bulunduğu yere rastlayan imarın 1060 Ada, 2 parseli teşkil eden 599,00-m2 yüzölçümünde arsa üzerine inşa edilmiş 720/4400 arsa paylı Zemin kat 2 Nolu Depolu Asma katlı Mağaza, Zemin, Asma ve 2. Bodrum Kattan oluşan'asma katlı magazinin ön kısmı cemakanlı aliminyum doğramadır, hali hazırda fast food Burger King şubesi olarak kullanılmaktadır. Zemin katta müşteriler için masalar sandalyeler bulunmaktadır, mutfak kısmında self servis hizmeti veren tezgah bulunmaktadır dosyada mevcut projesine göre bu katın net kullanım alanı 174,00-m2, dir. Asma...