27 / 04 / 2024

ankara defterdarlığı ihale ile gayrimenkul satacak

ankara defterdarlığı ihale ile gayrimenkul satacak

Ankara Defterdarlığı, Hazine'ye ait 44 adet taşınmazı satışa çıkaracak.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje geliyor! Ankaralılar dikkat! Tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projelerinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen projeler ile ilgili son detaylar...

Altındağ Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Başkent Ankara'da ihale fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

Ankara'da koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 338 ihale ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Başkent’te koronavirüs salgını ile mücadelenin başladığı ilk günden itibaren uygulamaya geçirdiği kararlar kapsamında Mart 2020'den bugüne kadar toplamda 338 ihale ertelendi.

Kanal Ankara ihalesi yakında!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kanal Ankara projesinin ihale aşamasında olduğunu açıkladı. 

Ankara Defterdarlığı'ndan 37 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Defterdarlığı Hitit Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Çubuk ve Keçiören İlçeleri'ndeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek...

Ankara Etimesgut'ta 9.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'nde arsa karşılığı okul yaptırıyor. İhale 14 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Ankara Defterdarlığı'ndan 8 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Ankara Defterdarlığı Hitit Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından Kızışcahamam'da arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor...

Ankara Defterdarlığı'ndan 5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından Yenimahalle ve Kahramankazan İlçesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

Ankara Defterdarlığı'ndan 5.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Defterdarlığı Hitit Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Çubuk İlçesi'nde yer alan ticaret imarlı arsa ihale ile satılıyor..

Ankara'da 28.9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından 3 ilçedeki 4 atsayı ihale ile satıyor..

Ankara'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 13 Mart'ta!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, arsa karşılığı okul yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 13 Mart'ta gerçekleşecek..

ankara defterdarlığı ihale ile gayrimenkul satacak Haberi

ankara defterdarlığı ihale ile gayrimenkul satacak


Defterdarlıktan yapılan açıklamaya göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu uyarınca satılmak üzere Hazineye intikal eden, Tunus Caddesinde yer alan ve imar planında konut alanı olarak ayrılan taşınmazın ihalesi, tahmini 4 milyon 520 bin YTL bedel üzerinden yapılacak.


Defterdarlık, Çankaya, Yenimahalle, Keçiören ve Mamak ilçelerinde bulunan toplam 44 adet gayrimenkulün açık artırma usulüyle satışı, 5 adet taşınmazın da kiralama ihalesini gerçekleştirecek.


44 adet taşınmazın toplam tahmini bedeli ise 11 milyon 714 bin 100 YTL olarak belirlendi. Tunus Caddesindeki binanın dışında, konut alanı olarak ayrılan 41 adet taşınmazın tahmini bedeli 6 milyon 520 bin 100 YTL, ticaret alanı olarak ayrılan 2 adet taşınmazın tahmini bedeli de 674 bin YTL olarak hesaplandı.


-İHALE, 14 ŞUBATTA-


Söz konusu taşınmazların 14 Şubat 2008 tarihinde açık teklif usulüne göre,...