29 / 03 / 2024

Ankara Eryaman Stadı inşaat

Ankara Eryaman Stadı inşaat

Eryaman'da yapılacak 20 bin seyirci kapasiteli stadın temeli, yarın düzenlenecek törenle atılacak. Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre temel atma töreni saat 11.00'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımıyla yapılacak.

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Nihat Yeşil'den Ankara 19 Mayıs Stadı eleştirisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, yeni 19 Mayıs Stadını TBMM’ye taşıdı...

Eryaman Göksupark'ta yaşam başladı!

OYAK İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman’da inşa edilen toplam 1.876 konutluk Göksupark projesinde yaşam başladı.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Eryaman Stadı Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'ne tahsis edildi!

Kulüp başkanları Murat Cavcav ve Mehmet Yiğiner, 3 yıllık tahsis protokolüne imza attı. Başkentin sarı-lacivertli ve kırmızı-siyahlı ekiplerine tahsis eden protokole imza attı...

MBA Okulları 3'üncü kampüsünü Çamlıca'da açtı!

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Ankara Eryaman Stadı inşaat Haberi

Ankara Eryaman Stadı inşaat

Eryaman'a 20 bin kişilik stat

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eryaman'da yapılacak 20 bin seyirci kapasiteli stadın temeli, yarın düzenlenecek törenle atılacak.


Büyükşehir Belediyesinin açıklamasına göre temel atma töreni saat 11.00'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımıyla yapılacak. 


Gökçek'in 2016 yılı projeleri arasında açıkladığı stadyum, 62 bin 255 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek. UEFA standartlarına uygun olarak projelendirilen stat, 37 bin 765 metrekare inşaat kullanım alanına sahip olacak.  


Stadyum, betonarme prefabrik tribün üzerine dairesel çelik yapı, yarı açık "kabuk çatı" sistemiyle inşa edilecek. Taşıyıcı sistemi çelik strüktür, üstü de membranla kaplanacak stat, 22 metre yükseklikte olacak. 


 Eryaman'da inşa edilecek stat, ana yollar ve metro hattına yakınlığından dolayı sporseverlere ulaşım kolaylığı da sağlayacak. Metro istasyonuyla parsel komşusu olan stadın yapılacağı alan,...