19 / 04 / 2024

ankara eski milletvekilleri lojmanları arazisi

ankara eski milletvekilleri lojmanları arazisi

Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım’ın Oran’daki eski milletvekilleri lojmanları arazisinde kalan son parselde yapımına başladığı 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut kulesi ve alışveriş merkezinin adı ‘’OneTower’’ olarak belirlendi

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Melik Gökçek Ankapark'ın maliyetini açıkladı!

Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark'ın maliyetine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

Ankara’daki ters ev görenleri şaşkına çeviriyor!

Türkiye’nin ikinci, Ankara’nın ise ilk ters ev tasarımı olan Neşeli Köy Tepetaklak Ev projesi, Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ziyaretçilerini bekliyor. 

Mahall Ankara'da yüzde 5 peşinat 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Mahall Ankara projesi Ankara Eskişehir Yolu üzerinde 9. kilometrede yükseliyor. Projede cazip ödeme kampanyaları uygulanıyor...

Ankara İskitler'de eski binalar yıkılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi kentteki eski binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Ankara'daki eski sanayi bölgelerinde yıkım!

Ankara'nın ortasındaki eski sanayi bölgelerinde çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için kaçak iş yerleri boşaltılarak tehlike oluşturan metruk binalar yıkılacak.

Ankara Şereflikoçhisar'daki eski hastane binası TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Şereflikoçhisar'da bulunan eski devlet hastanesi binasının akıbeti ile ilgili olarak 3 soru hazırladı..

ankara eski milletvekilleri lojmanları arazisi Haberi

ankara eski milletvekilleri lojmanları arazisi


Tasarımını, uluslararası arenada çağdaş Türkiye mimarlığını temsil etmesiyle bilinen; Kanyon, Sapphire, Levent Loft ve Loft Bahçe gibi İstanbul’a değer katan birçok ödüllü projenin sahibi Tabanlıoğlu Mimarlık’ın yaptığı konut kulesi ve alışveriş merkezinin adı, uzun bir sürecin ardından ortaya çıktı.


Projeyi hayata geçiren Orhan Tan, Ahmet Pelit ve Özkan Özçelik ile ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu’nun da bizzat dahil olduğu süreçte, yüze yakın isim masaya yatırıldı. Her isim üzerinde ayrı ayrı müzakere yapan partnerler, projenin her açıdan Ankara’da ‘’bir numara’’ olacağı düşüncesiyle ‘’OneTower’’ ismi üzerinde fikir birliğine vardılar.

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, projenin her detayı için alanında en iyi isimlerin titiz bir çalışma yürüttüğünü, ‘’OneTower’’ isminin de kapsamlı bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirtti. Projenin, Ankara için birçok ilki içinde barındırdığının altını...