27 / 04 / 2024

ankara gayrimenkul ihalesi

ankara gayrimenkul ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 203 milyon 685 bin 895 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 44.6 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde yer alan 5 adet gayrimenkulü 44 milyon 685 bin 675 TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 13 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Ankara Büyükşehir'den 160.1 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, tarafından 14 gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller için ihale 20 Temmuz'da gerçekleşecek..

TOKİ'den Ankara'ya 1.012 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projesinin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak. Söz konusu projede 1.012 konut yer alacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

TOKİ'nin Ankara'daki yeni projesi için flaş erteleme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesinin ihalesi 15 Kasım tarihine ertelendi. Söz konusu ihale 11 Kasım'da yapılacaktı.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Altındağ Belediyesi 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla 14 gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Hacettepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Büyükşehir 5 gayrimenkul satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çubuk ilçesi Yazır Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 17 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Ankara’da emlak fiyatlarında suni yükseltmeler mi yapılıyor?

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar Ankara gayrimenkul sektörünü de kaosa sürükledi. Gayrimenkul PR konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘suni yükseltmeler ve yanlış fiyatlandırma yüzünden tüketicilerin satın alma motivasyonu düştü’ uyarısını yaptı.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 31 milyon 255 bin TL bedelle satışa çıkardı.

ankara gayrimenkul ihalesi Haberi

ankara gayrimenkul ihalesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 203 milyon 685 bin 895 TL'ye 8 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Taşınmazların ihalesi 27 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.

İhale ilanı:
Aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar, 2886 Sayılı Kanunun 36.Maddesi gereğince Kapalı Zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderleri peşin ödenmesi artıyla ayrı ayrı mülkiyet
satışı yapılacaktır.

1- İhale 27.06.2019 tarihinde Hipodrom Caddesi No:5’deki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1.Katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak
Belediye ENCÜMENİ’nce yapılacaktır.

2- İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi, her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet
binasının 14.katında bulunan EMLAK ve İSTİMLÂK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilir.

3- İstekliler, Şartnamenin 2.Maddesinde yazılı...