29 / 03 / 2024

Ankara Golf Kent projesi satılıyor mu

Ankara Golf Kent projesi satılıyor mu

TURYAP, yapımı süren 2 bin 640 konutluk Ankara Golf Kent projesi kapsamında 3 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için kat karşılığı teklif alımları yapılıyor.

Ankara Golf Kent projesi 144.6 milyon TL'ye satılıyor!

TURYAP Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda yer alan Ankara Golf Kent projesini satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkullerin toplam bedeli 144 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

Başkentte KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa fırsatı! 361 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Başkent Milli Emlak, Ankara ili, Çankaya, Sincan ve Akyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Ankara Milli Emlak'tan 18.7 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Çubuk, Kahramankazan, Çankaya ve Sincan ilçelerinde yer alan 9 arsayı 18 milyon 707 bin TL'ye satıyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap projesinde, 29397 Ada 10 Parsel ve 29397 Ada 11 Parsel Konutlar ile Bu Konutlara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Ankara Golf Kent projesi satılıyor mu Haberi

Ankara Golf Kent projesi satılıyor mu

TURYAP, Ankara Golf Kent projesi kapsamında 3 arsayı satışa çıkardı. 


Yapımı süren 2 bin 640 konutluk projede 105 konutluk 16.863 metrekare arsa, 146 konutluk 23.468 metrekare arsa ve 639 konutluk 103.010 metrekare arsalar hasılat paylaşımlı veya arsa olarak satılıyor.


turyap.com.tr


Arsalar için