19 / 04 / 2024

Ankara Golfkent imarlı arsa

Ankara Golfkent imarlı arsa

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in konut ve ticari imarlı arsaları 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14’te Ankara Golfkent satış ofisinde düzenlenen açık artırma ile satışa sunuluyor.

Ankara'da metrekaresi 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı 7 adet arsa satılıyor!

Ankara Altındağ'da yer alan 7 adet imarlı arsa 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki ihalesi ne zaman? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

Ankara'da konut imarlı iki arsa satılacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yakacık'ta yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'da 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan 7 bin 236 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

Başkentte imarlı iki arsa satılacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara Akyurt'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara'da İmarlı 7 arsa satılacak! Hem yüzde 20 indirim hem de 8 taksitle arsa fırsatı! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 7 arsayı satışa çıkardı.

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Mamak Belediyesi başkentte imarlı üç arsa satacak!

Ankara İli Mamak Belediye Başkanlığı, Mamak'ta yer alan üç arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim ve konut alanı imarlı.

Ankara Golfkent imarlı arsa Haberi

Ankara Golfkent imarlı arsa


Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in konut ve ticari imarlı arsaları 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14’te Ankara Golfkent satış ofisinde düzenlenen açık artırma ile satışa sunuluyor.


Ankara’nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu’nda ilk durağı Çankaya Üniversitesi ve Toki Turkuaz Konutları’nda yapımı planlanan Kızılay-Çayyolu Temelli arasındaki yeni metro hattına yakın, konut, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesisine uygun, planları ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında imarlı arsalar muhammen bedeli 400 Bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.


Müzayede kapsamında muhammen bedelleri 7 milyondan başlayan 825 konut yapımına uygun 5 adet arsa, 762 binden başlayan fiyatlarla tali iş merkezi ve ticari ünite imarlı 10 adet arsa satışa sunuluyor. 




Arsa Alana Satış Desteği 




Ankara Golfkent müzayedesi ile satışa...