25 / 04 / 2024

ankara haymana belediyesi arsa ihalesi

ankara haymana belediyesi arsa ihalesi

Ankara Haymana Belediye Başkanlığı, Kayabaşı ve Medrese mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 10 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 4 milyon 337 bin 676 TL olarak belirlendi.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan'da 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! 

Ankara Kahramankazan Belediyesi, Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Kayı ve Saraç Mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kahramankazan'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Ankara Kalecik'te 33 adet arsa satılıyor!

Ankara Kalecik Belediyesi, Ankara ili, Kalecik ilçesi, Çanşa mahallesinde yer alan 33 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Kalecik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ankara’da 7 adet arsa satılacak! Fiyatı ve diğer tüm detaylar burada!

Ankara Bala Belediyesi’ne bağlı Kartaltepe Mahallesi’ndeki 7 adet arsa açık teklif usulüyle satışa çıktı. Söz konusu ihale, 30 Ekim tarihinde ve saat 10.30’da yapılacak.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

Ankara Çankaya Belediyesi 246 personel alımında bulunacak. Çankaya Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için en az ilkokul mezunu personel alıyor. İşte detaylar!

Ankara Mamak Belediyesi'nden satılık 31 daire! 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Diriliş Mahallesi'nde yer alan 31 daireyi 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

ankara haymana belediyesi arsa ihalesi Haberi

ankara haymana belediyesi arsa ihalesi

Ankara Haymana Belediye Başkanlığı, Kayabaşı ve Medrese mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. 


ARSA SATILACAKTIR

Haymana Belediye Başkanlığından:


1 - Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan belediyemize ait Kayabaşı Mahallesi'nde 175001 ada 1 parsel ve Medrese Mahallesi 661 ada 3 parsel, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesinin (a) fıkrası gereğince “Kapalı Teklif Usulü” ile 10/05/2016 tarihinde salı günü Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan Encümen salonunda, Encümen huzurunda ihale edilerek satılacaktır.

2 - Arsanın konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, Geçici teminat miktarı, İhale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.

3 - Arsa satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler gerek doğrudan gerekse vekaleten ihaleye katılamazlar. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl süre ile Belediyemizce açılacak ihalelere katılamazlar.

MAHALLE:KAYABAŞI

ADA:175001

PARSEL:1

YÜZ ÖLÇÜMÜ:7.229,46...