29 / 03 / 2024

Ankara İncek Green iletişim

Ankara İncek Green iletişim

İncek Dünyası'nın en yeşil Etabı İncek Green, Ankaralılara huzur dolu bir dünya sunuyor Özel temalı, yenilikçi gayrimenkul projelerinin lideri Sinpaş GYO, Ankara'da geliştirdiği İncek Dünyası'nın en yeni etabı İncek Green'i, Ankaralılarla buluşturuyor.

İncek Green fiyatları!

İncek Green fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği İncek Green 22 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Ankara İncek Green

22 katlı tek bloktan meydana gelen Ankara İncek Green projesinde yer alan daireler 2016 yılı içerisinde teslim edilecek. Proje, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor...

Ankara İncek Green ev fiyatları

İçerisinde; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Ankara İncek Green ev fiyatları 289 bin TL'den başlıyor. Proje, Sinpaş GYO imzasıyla, Ankara İncek bölgesinde hayata geçiriliyor...

Ankara İncek Green satış ofisi

Dairelerin teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanan Ankara İncek Green satış ofisi telefon numarası şöyle: 0312 460 00 01. Proje, Ankara'nın İncek bölgesinde yaşama geçiriliyor...

Ankara İncek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  İncek 2. Etap projesinde yer alan 69 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve stoklarda yer alan 76 konut satışa sunuldu. 

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 122 konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar devam ediyor.

Ankara Bulvar Loft Evleri teslim tarihi!

Bulvar Loft Evleri Ankara İncek Gölbaşı'da 37 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor...

Ankara İncek'te yapılan imar değişikliği TBMM'de!

Ankara İncek'te kentsel dönüşüm alanında yapılan imar değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bulvar Loft Ankara Akfen fiyat!

Ocak 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen Bulvar Loft Ankara projesi Ankara İncek'te yükseliyor. Bulvar Loft Ankara Akfen fiyat listesi 324 bin 500 TL'den başlıyor.

Ankara Bulvar Loft daire fiyatları ne kadar?

Ocak 2019 yılında teslim edilmesi planlanan Bulvar Loft projesi Ankara İncek'te yükseliyor. Proje 822 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Bulvar Loft fiyatları 2017...

İncek Green örnek dairesiyle ziyaretçilerini bekliyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. İncek Green’de konut sahibi olmak isteyenler, 5 yıl vade farksız, 10 yıl 0.45 ve 20 yıl 0.82 vade farkı seçenekleri ile kazancın ve mutluluğun kapısını aralıyor.

İncek Green'in 2+1 örnek dairesi tanıtıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İncek Green'in 2 + 1 örnek dairesi beğeniye sunuldu,

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Sinpaş İncek Green değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş İncek Green değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş İncek Green’de teslimler başladı!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Dünyası’nın en yeni etabı İncek Green’de yaşam başlıyor. Yemyeşil dokusuyla doğanın kalbinde yaşam ayrıcalığı sunan İncek Green’de ilk daireler sahipleriyle buluşuyor.

2023 Başkent Ankara imar planı değişikliği askıda!

Ankara İncek Bulvarı üzerinde yer alan Cemil Özgür Tuğla Fabrikası 2567 parsele ilişkin 1/25000 ölçekli 2023 Başkent Ankara nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara İncek Green iletişim Haberi

Ankara İncek Green iletişim

Yemyeşil bir doku içinde bulunan İncek Green, doğanın kalbinde yaşam ayrıcalığı sunuyor. 

Sinpaş GYO'nun yoğun ilgi gören yenilikçi projelerinden incek Dünyası'nın son halkası incek Green, Ankara ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeşil ve mavinin mükemmel uyumunun ilham verdiği İncek Dünyası'nın en kıymetli noktasında konumlanan incek Green, içinde bulunduğu yemyeşil dokuyu ve huzur veren doğal peyzajı, binanın çatısına kadar taşıyor. İncek Green, aileler için tasarlanan 2+1 ve 3+1 daireleriyle konforlu yaşam seçenekleri sunuyor. 


AİLELER İÇİN GENİŞ BALKONLAR, EŞSİZ BİR MANZARAYA AÇILIYOR

Ankara'da şehrin stresinden uzak, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan İncek Green, İncek Life'ın muhteşem peyzajına ve şehir manzarasına hakim. Projede Ankaralıların balkon sevgisi ve her mevsim peyzajın keyfini çıkarmaları düşüncesiyle, cam bölmelerle kapatılıp kış bahçelerine de dönüştürülebilen geniş balkonlar geliştirildi. 


Bir yanda...