25 / 04 / 2024

İncek Green yeşil bir yaşam sunuyor!

İncek Green yeşil bir yaşam sunuyor!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: İncek Green

İncek Dünyası'nın en yeşil Etabı İncek Green, Ankaralılara huzur dolu bir dünya sunuyor Özel temalı, yenilikçi gayrimenkul projelerinin lideri Sinpaş GYO, Ankara'da geliştirdiği İncek Dünyası'nın en yeni etabı İncek Green'i, Ankaralılarla buluşturuyor.



Yemyeşil bir doku içinde bulunan İncek Green, doğanın kalbinde yaşam ayrıcalığı sunuyor. 

Sinpaş GYO'nun yoğun ilgi gören yenilikçi projelerinden incek Dünyası'nın son halkası incek Green,  Ankara  ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeşil ve mavinin mükemmel uyumunun ilham verdiği İncek Dünyası'nın en kıymetli noktasında konumlanan incek Green, içinde bulunduğu yemyeşil dokuyu ve huzur veren doğal peyzajı, binanın çatısına kadar taşıyor. İncek Green, aileler için tasarlanan 2+1 ve 3+1 daireleriyle konforlu yaşam seçenekleri sunuyor. 


AİLELER İÇİN GENİŞ BALKONLAR, EŞSİZ BİR MANZARAYA AÇILIYOR

Ankara'da şehrin stresinden uzak, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan İncek Green, İncek Life'ın muhteşem peyzajına ve şehir manzarasına hakim. Projede Ankaralıların balkon sevgisi ve her mevsim peyzajın keyfini çıkarmaları düşüncesiyle, cam bölmelerle kapatılıp kış bahçelerine de dönüştürülebilen geniş balkonlar geliştirildi. 


Bir yanda İncek Life'ın 86 bin metrekarelik peyzaj alanına, diğer yanda Çayyolu şehir manzarasına hakim konumda yer alan İncek Green, zengin bitki örtüsüyle tertemiz ve doğal bir ortamda keyifli bir yaşam vaat ediyor. İncek Green'de, diğer etaplarda büyük beğeni toplayarak hızla tükenen 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. Ayrıca projede sınırlı sayıda, Ankaralıların çok seveceği 2+1 dublex loft daireler de var. 


YEŞİL MAVİYLE BULUŞUYOR

Ankara'da  İncek Green  sakinleri, Sinpaş GYO'nun İncek Dünyası'nda yer alan tüm imkânlardan yararlanabiliyor. Sinpaş GYO'nun projelerindeki yoğun su kullanımının yeni bir örneği olan 1200 metrekarelik açık yüzme havuzunda, havuzla bütünleşik doğal kumlardan oluşan plaj alanı ve dinlenme terası yer alıyor. 


İncek Green'in peyzajında ise su kenarı bitkileriyle şehrin iklimine en iyi uyum sağlayan ve en güzel görüntüyü veren Ankara'nın meşhur ağaçları; söğütler, atkestaneleri ve Japon akçaağaçları dikkat çekiyor. Doğadaki dengeyi en iyi aktaran ying/yang şeklinde düzenlenmiş, sessizliğin ve dinginliğin hâkim olduğu Zen Bahçesi, dikey yeşil duvarlar ve suyu çevreleyen ahşap kaplamalarla doğal bir yaşam için tasarlandı. 



ÇOCUKLAR OKULA YÜRÜYEREK GİDEBİLİYOR

Sinpaş GYO'nun İncek Dünyası, çocuklar için doyasıya eğlenebilecekleri çok sayıda oyun alanı sunuyor. İçinde tırmanma parkuru, ağaç ev ve oyun mağaraları barındıran özel bir alan olan Macera Parkı, çeşitli yaş gruplarına göre düzenlenmiş ve çocukların gelişimine katkıda bulunacak oyun alanları, İncek Life'taki dev yeşil alanda yer alan kaya tırmanış alanı, Uçurtmalı Yeşil Meydan, İncek'teki yaşamı çocuklar için daha keyifli kılıyor. Sinpaş GYO, Türkiye'nin güvenilir ve prestijli markalarıyla işbirliğini İncek projesinde de devam ettiriyor. Bahçeşehir Koleji, anaokulu ve ilköğretim okullarıyla İncek Dünyası'nın komşusu konumunda. Aileler, çocuklarını okula 1 dakikada yürüyerek götürmenin rahatlığını yaşıyor. 


40. YIL KAMPANYASI VE AVANTAJLARI

İncek Green lansmana özel avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla satışa sunuldu. Bunun yanı sıra Sinpaş GYO'nun yeşil ve maviyle iç içe, birbirinden değerli projelerinde 40. yıl fırsatı da devam ediyor. Sinpaş'ın 40 yıllık uzmanlığı ve tecrübesini özgün konseptli projelerle birleştiren Sinpaş GYO, 40. yıla özel başlattığı kampanyasında 80 ay vade imkanı ve avantajlı ödeme koşulları sunuyor. Kampanyada, vade farksız, ara ödemesiz, banka kredisiz, peşinatsız ev sahibi olmak mümkün. 


Ankara 24 Saat


projeye sor



Geri Dön