24 / 04 / 2024

ankara incek projeler

ankara incek projeler

Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. İncek Bulvarı, çok sayıda projeye ev sahipliği yapıyor...

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

Ankara İncek'e Birleşmiş Milletler kampüsü geliyor!

Ankara İncek'teki Diplomatik Yerleşkede BM Binaları İçin Arazi Tahsisi, Tasarımı ve İnşasına İlişkin Protokol”ün onaylanması uygun bulundu.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara'da hayata geçimek istediği 111 projeyi açıkladı. İşte Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projeler... 

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 112 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara İncek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  İncek 2. Etap projesinde yer alan 69 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve stoklarda yer alan 76 konut satışa sunuldu. 

ankara incek projeler Haberi

ankara incek projeler

Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. Başkent'in en hızlı gelişim gösteren bölgelerinden olan İncek Bulvarı, çok sayıda projeye ev sahipliği yaparken iddialı ve bir o kadar da özgün konutları Ankara'ya kazandırıyor. 


Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. Başkent'in batıya doğru gelişmesine paralel olarak dikkat çekici bir konuma gelen İncek Bulvarı, yatırımcıların ilgi odağı oldu. İnşaat firmaları, birbirinden iddialı konut projelerini bulvar üzerinde yükseltirken, yeni kuleler için de firmalar art arda proje çalışmaları yapıyor. 


Bölgedeki iddialı projelerden Elit Royal Residence'ı inşa eden Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, Ankara'nın örnek kentleşme alanı olmaya aday gösterilen...