29 / 03 / 2024

Ankara Kale Beytepe Rezidans fiyat

Ankara Kale Beytepe Rezidans fiyat

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor.

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Ankara İçkale'de 234 konut restore edilecek! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "İçkale 1. Etap Sokak Sağlıklaştırma Projesi”nde çalışmalar tamamlanmak üzere. 2.etap için ihale yapılacak projede 234 konut restore edilecek. 

Ankara Kalecik için riskli alan kararı!

Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

MİT'in yeni binası KALE bugün hizmete açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'nın Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde hayata geçirilen yeni binası "KALE" bugün hizmete girecek.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Ankara Kale Beytepe Rezidans fiyat Haberi

Ankara Kale Beytepe Rezidans fiyat

"Beytepe'nin Kalesi Kale Beytepe'de yükseliyor" sloganıyla basına tanıtılan Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından hayata geçiriliyor.  Toplam 50 adet daire ve 11 adet ticari alana yer verilen  Kale Beytepe 25 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 


Ankara Kale Beytepe Evleri'nde 4+1 ve dubleks daire tiplerine yer verilirken, 4+1 daireler 175 metrekare, dubleksler ise 335 metrekare büyüklükte dizayn edildi. 

Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor!


Tamamı peşin alımlarda yüzde 8 indirim yapılan Kocamanlar Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL aralığında değişiyor.  Projede kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 


6 bin 90 metrekare arsa alanı üzerinde yer alan Kale Beytepe Evleri'nde teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Kale Beytepe görselleri!


















Adres:...