05 / 12 / 2025

Ankara Keçiören Bulvarı 2. etap

Ankara Keçiören Bulvarı 2. etap

Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasının ardından, çalışmalar Bulvarın ikinci bölümünü oluşturan Samsun Yolu tarafına kaydırıldı.

Keçiören Belediyesi 807.5 milyon TL’lik satış için düğmeye bastı! Başkent Ankara’daki arsa ve kafe satışa çıkarıldı!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören’de yer alan arsa ve kafeyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 11 Aralık 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

Keçiören Antares Konutları’nda 13 milyon 705 bin TL’den başlayan fiyatlar ve hemen teslim fırsatıyla!

Ankara Keçiören’de yükselen Antares Konutları’nda yer alan konutların fiyatları 13 milyon 705 bin TL’den başlıyor. 

Keçiören Belediyesi’nden satılık arsa ve kafe!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören’de yer alan arsa ve kafeyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalelerinin 7 Kasım tarihinde yapılacağı belirtildi.

Keçiören Belediyesi 420.9 milyon TL’ye 2 arsa satıyor!

Keçiören Belediye Başkanlığı, başkent Ankara’da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 427 milyon 920 bin TL olarak açıklandı.

Keçiören Belediyesi 403.1 milyon TL'lik satış için düğmeye bastı! Ankara’daki konut imarlı 2 arsa satışa çıkarıldı!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören’de yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 11 Haziran tarihinde yapılacak. 

Keçiören Belediyesi'nden başkent Ankara'da konut imarlı 2 arsa!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören’de yer alan konut alanı imarlı 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Mayıs’ta yapılacak.

Keçiören Belediyesi 719.6 milyon TL’lik satış için düğmeye bastı! Ankara’daki konut imarlı 2 arsa satışa çıktı!

Keçiören Belediyesi, Ankara’daki konut imarlı 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedelleri 719 milyon 601 bin 675 TL olarak açıklandı.

Ankara Keçiören'de imarlı arsalar satılıyor! 8 milyon TL'ye de var, 209 milyon TL'ye de!

Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı, 10 adet imarlı arsayı 8 milyon 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale tarihi ve ayrıntılar...

Esenyurt ve Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor!

İstanbul Esenyurt'ta ve Ankara Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri ve ihale tarihleri...

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Keçiören Belediyesi'nden 203.3 milyon TL'ye arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Sancaktepe'de yer alan 12 bin 706 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 203 milyon 296 bin TL olarak açıklandı.

Keçiören Belediyesi, başkentte 165 milyon 183 bin TL'ye arsa satacak!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören Ovacık'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Keçiören Bulvarı 2. etap Haberi

Ankara Keçiören Bulvarı 2. etap


Başkent’in en kalabalık ikinci ilçesi olan Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Yeni Keçiören Bulvarı’nda çalışmalar hızla devam ediyor.


Bu bölgede trafiğin yüzde 40 oranında rahatlamasına neden olacak Bulvarın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı, geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmıştı. Bulvarın ikinci etabı olan Samsun Yolu kesişiminde ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Fatih Köprüsü’ne paralel olacak Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri tarafında 3 katlı kavşak çalışmaları kapsamında; 2 köprü, 1 alt geçit ve 1 hemzemin kavşağın 3 ay gibi kısa sürede inşa edildiğini söyledi.


Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasıyla çalışmaların projenin ikinci etabı olan Samsun Yolu kesişimine kaydırıldığını belirten Vedat Üçpınar, “Samsun Yolu kesişiminde de 1 köprü ve 2 alt geçidin yapımı devam ediyor” dedi.


     ...