28 / 03 / 2024

ankara konut satış rakamları 2018

ankara konut satış rakamları 2018

TÜİK verilerine göre Ankara'da en çok konut hangi ilçede satıldı? 2018 Ocak-Şubat-Mart ve Nisan ayı konut satışların ilçelere göre dağılımı nedir? İşte TÜİK verilerinden derlenen rakamlar..

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ankara'da 2023 yılının 7 bin 394 konut satışı gerçekleşti. Verilen detaylara göre başkentte konut satışları yüzde 12 düşüş gösterdi.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir'den, arsa, dükkan ve 2+1, 3+1, 4+1 konut satışı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 29 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Ankara'da Şubat 2022'de kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, Ankara'da Şubat 2022'de 8 bin 464 konut satıldı.

Ankara yabancıya konut satışında 3. sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi veriler masaya yatırıldığında Türkiye'de konut satışları Ocak 2022'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 25,1 artış gösterdiği ortaya çıktı.

ankara konut satış rakamları 2018 Haberi

ankara konut satış rakamları 2018

TÜİK verilerine göre Ankara'da en çok konut hangi ilçede satıldı? 2018 Ocak-Şubat-Mart ve Nisan ayı konut satışların ilçelere göre dağılımı nedir? Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Sincan, Yenimahalle, Mamak ve Keçiören konut satış sayılarına nasıl ulaşabilirim? Hepsi ve daha fazlasının cevabı REMAX Note Ofisi Broker’ı Tolga Yumrukaya tarafından TÜİK verilerine dayanılarak hazırlandı.

1-Altındağ
2018'in ilk dört ayında toplamda gerçekleşen 3 bin 365 adet konut satış sayısıyla Ankara'da en az konut satışının gerçekleştiği metropol ilçe Altındağ oldu.

2-Sincan 
2016 Konut değer artışında yüzde 18.6 Ankara birincisi Sincan'da 2018'in ilk dört ayında 3 bin 599 adet konut satışı gerçekleşti. İlçede bu yıl en çok konut satışı 1005 adet ile Mart ayında gerçekleşti.

3-Etimesgut
Konum ve yapı itibariyle Sincan'a çok yakın olan Etimesgut, konut satışlarında  komşusunu az farkla geçti. 2018 ilk dört...