19 / 04 / 2024

ankara lüks konut projeleri

ankara lüks konut projeleri

Network Gayrimenkul Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, Ankara'daki lüks konut üretiminden bahsetti. Ümit Demir, üst gelire inşa edilen konutların ciddi sorunlara yol açacağını vurguladı.

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Lüks konut ve plazalar Ankara'nın altyapısını oluşturacak!

Ünal Pala: "Çok fazla göç alıyoruz. Ankaralılar azınlık haline geldi. İnsanlar, geldikleri kentin kültürünü Ankara'ya taşıyor. Ankara'da yaşanıyorsa herkes Ankaralı kimliğini öne çıkarmalı." dedi...

Ankara konut projelerinde rakiplerini geride bıraktı!

Lüks konut projelerinde adeta patlama yaşanan Başkent, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında da diğer büyükşehirlerden öne çıkıyor. İnşaat sektörü, 2014 yılını da aynı başarıyla kapatmayı hedefliyor.

Ankara'da lüks konut projelerinde patlama yaşanıyor!

Ülke ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü, seçim atmosferleri nedeniyle bir hayli yoğun geçen 2014 yılına veda etmeye hazırlanıyor. Başkent, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında diğer büyükşehirlerden öne çıkıyor.

Ankara'da lüks konut projeleri arttı!

Lüks konut projelerinde adeta patlama yaşanan Ankara, kişi başına düşen konut alım satım oranlarında da diğer büyükşehirleri geri bıraktı.İnşaat sektörü, 2014 yılını da aynı başarıyla kapatmayı hedefliyor.

Ankaralılar lüks konut arıyor!

Bürokrasinin başkenti algısından tamamen sıyrılarak gelişen sosyal yapıyla birlikte dünya başkenti konumuna gelen Ankara'da konut tercihleri de değişiyor. Ankaralıların, konut alanında artık lüks ve marka arar hale geldiği görülüyor.

Ankara’da lüks konut ihtiyacı ne kadar?

Ankara’nın siluetini değiştiren markalı projeler sundukları otel konforundaki hizmetlerle lüks anlayışını daha ilerilere taşıyarak fark yaratmaya çalışırken, konut alıcısının da artık aradığı özelliklerin başında “lüks” geliyor...

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Manchester’da lüks konut sektörü ivme kazandı!

Binlerce çalışanı olan küresel şirketlerin yer değiştirmesi kitlesel göç hareketini de oldukça tetiklerken Manchester’daki lüks konut sektörünün ivmesini de artırdı

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Sevilen tatil filmi “Evde Tek Başına 2: New York'ta Kayıp”ta bulunan lüks konut, milyonlarca dolara satılıyor. İşte detaylar... 

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Yüksek faizler lüks gayrimenkul satışlarını da tepetaklak etti!

Yüksek kredi faizleri emlak piyasasının en üst dilimini bile etkiledi. Emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre, lüks konut satışları ikinci çeyrekte geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 13 düştü.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Lüks semtlerde satılık konut kalmadı!

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Lüks konutta hareketlilik başlayacak!

Gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalarda bulunan MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı, lüks konut sektöründe hareketlilik yaşanacağını dile getirdi. 

Yabancıya satışta hedef lüks konut!

Yabancılara yapılacak konut satışında yeni hedef lüks konut konut oldu. 1 milyon dolardan fazla  gelir beklenirken Singapur, Hong Kong, Çin, Kazakistan, İran ve Azerbaycan’dan rezervasyonlar geliyor. 

ankara lüks konut projeleri Haberi

ankara lüks konut projeleri

Network Gayrimenkul Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, Ankara’da son yıllarda yapılan konut projelerinin yüzde 65 oranında, üst gelir gurubuna yönelik olduğunu belirtti. Konu ile ilgili konuşan Demir, ‘Ankara’da sabit ve alt gelir gurubuna yönelik konut açığı artıyor. Bu sorun, orta ve uzun vadede, sosyo-ekonomik sorunlara yol açacaktır’ ifadelerini kullandı. 

Ankara'da üst gelir gurubuna konut üretiliyor

Arsa ve inşaat maliyetlerinin arttığını vurgulayan Demir; ‘Ankara’da çok sayıda markalı karma projelerin inşaatları devam ediyor. Üst gelir gurubunun konut alabileceği alternatifler çok fazla. Sabit ve alt gelir gurubuna yönelik yeterli konut üretilmediği için, Başkentte bu alanda ciddi bir konut açığı oluştu’ dedi. Yerel yönetimler başta olmak üzere, TOKİ’nin ucuz maliyetli arsa üreterek, müteahhitlere sunması gerektiğine işaret eden Demir, ‘orta ve uzun vadede sosya...