24 / 04 / 2024

ankara mamak belediyesi yapı ruhsatı

ankara mamak belediyesi yapı ruhsatı

Mamak Belediyesi, 2009 yılından bugüne yaptığı başarılı uygulamalarla yaklaşık 3.457.000 metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir rekora imza attı. 4,5 yılda toplam 3457 adet yapı ruhsatı verildi.

Arsa almak isteyenlere Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da 18 bin 794 metrekarelik 3 arsa satıyor!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Eğe ve Üreğil mahallelerinde yer alan 18 bin 794 metrekarelik 3 arsayı satıyor...

Ankara Mamak Belediyesi'nden satılık 31 daire! 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Diriliş Mahallesi'nde yer alan 31 daireyi 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

EGO Ankara Mamak'taki 3 arsasını 214.8 milyon TL'ye satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Mamak İmrahor Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor..

Mamak Belediyesi hizmet binası Samsun Yolu'na taşınıyor!

Mamak Belediyesi'nin hizmet binası Samsun Yolu'na taşınıyor. Başkan Mesut Akgül, 'yeni hizmet alanı'nı HT Ankara'ya anlattı. Akgül, "132 dönümü kapsayacak proje, Mamak için dönüm noktası olacak" dedi

Ankara Mamak'ta asfalt çalışmaları gerçekleştirildi!

Mamak Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürüttüğü asfalt çalışmalarıyla 7 yılda 2 milyon 324 bin 433 ton asfalt serimi gerçekleştirdi

Ankara Mamak TOKİ Evleri fiyatları!

Ankara Mamak TOKİ Evleri fiyatları 181 bin 433 TL'den başlangıç gösteriyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin yürütüeceği projede 756 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak başvuru!

Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Kura çekimi 2 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 341 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Mamak başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Ankara Mamak'ta daire fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor. Projede toplam 369 adet konut kurayla satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Ankara Mamak başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Ankara Mamak'ta 952 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Mamak'ta 952 adet konut satıyor. Başvuru işlemleri 22 Ekim 2015 tarihi itibariyle kabul edilecek olan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Ankara Mamak'taki dönüşümde 870 konutun temeli atıldı!

ANKARA'DA kentsel dönüşümün öncüsü olan Mamak Belediyesi, Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi'nin temellerini attı.

Ankara Mamak'ta tapular sahiplerini buldu!

Ankara Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi İmar Tapu Dağıtım Töreni, Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mamak Belediyesi'nden 440 yapıya ruhsat!

Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor. Mamak Belediyesi’nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Mamak’taki yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor.

ankara mamak belediyesi yapı ruhsatı Haberi

ankara mamak belediyesi yapı ruhsatı

Mamak Belediyesi, 2009 yılından bugüne yaptığı başarılı uygulamalarla yaklaşık 3.457.000 metrekarelik alana 

istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir rekora imza attı. 4,5 yılda toplam 3457 adet yapı ruhsatı verildi. 

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Mamak'ta istihdam oranının ve nüfusun artması beraberinde yeni inşaatları ve konutları getiriyor. 


Mamak Belediyesi 2009 yılından bugüne yaptığı başarılı uygulamalarla yaklaşık 3.457.000 metrekarelik alana istihdam yapı ruhsatı vererek büyük bir başarıya imza attı. Şehirleşme ve yapılaşma konusunda ciddi adımlar atan belediye, iskân işlemi konusunda da başarı göste4,5 yılda 3676 yapıya iskân verdi. Yapılan yatırımlar sayesinde ilçede faaliyet gösteren müteahhit sayısının hızla artmasının yanında inşaat sektöründe de hareketli bir sezonun yaşandığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, son 4,5 yılda kaliteli, markalı konut yapımının bölgede artış...