19 / 04 / 2024

ankara oran park

ankara oran park

Oran Park 'ta teslimler Mayıs 2013 'te gerçekleşecek, Oranpark 'ta ; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 konut alternatifleri bulunuyor

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Panora AVM'ye alıcı aranıyor!

Ankara Oran'da yer alan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne alıcı aranıyor. AVM'nin satışı konusunda henüz somut bir gelişme yok.

Sinpaş Marina Ankara Oran fiyatlar!

Sinpaş Marina Ankara Oran fiyatları 293 bin TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara Yenimahalle park ve spor alanı imar planı yarın askıda!

Ankara Yenimahalle 15020 ada 2 parsel ve çevresindeki park alanına ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Ankara Arkeo Park açılıyor!

Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can Çamlıdere Arkeo Parkı'nı ( Medeniyetler Müzesi ) Çamlıdere halkının hizmetine açmaya hazırlanıyor. Müzede Helenistik dönem ve öncesine ait birçok kalıntı bulunacağı belirtildi.

One Tower Diplomatique Ankara Oran'a ilgiyi artırdı!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden Oran’ın değeri hayata geçirilmeye başlanan yeni nesil projeler sayesinde yeniden yükseliyor. İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, projeleriyle ilgili bilgi verdi.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

ankara oran park Haberi

ankara oran park

Ankara Oran Park Evleri 1.832 konuttan meydana geliyor. Aktürk Yapı, Emlak Pazarlama ve Mesa Mesken Sanayi ortaklığı ile yaşama geçirilen projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Oran Park 'ta konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 olarak tasarlandı. 146 bin metrekare alan üzerine yayılan proje Ankara Oran 'da yer alıyor.



Oran Park 'ta

1 oda 1 salon daireler 324 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 733 bin liradan,

4 oda 1 salon daireler 647 bin liradan,

5 oda 1 salon daireler 1 milyon 451 bin liradan,

5 oda 1 salon dubleks daireler 1 milyon 789 bin liradan,

6 oda 1 salon daireler 1 milyon 992 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuldu. Oran Park 'ta teslimler Mayıs 2013 'te gerçekleşecek.


Oran...