19 / 04 / 2024

ankara ova life evleri fiyatları

ankara ova life evleri fiyatları

MZB İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Oval Life Evleri, 21 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Peki, Ankara Ova Life Evleri ne zaman teslim edilecek?

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Nova Life için düğmeye basıldı! Ankara'ya 2 bin 263 konutluk yeni proje geliyor!

Nova Life için düğmeye basıldı. 2 bin 263 yeni konutun yer alacağı proje 4 milyar 860 milyon 352 bin 272 TL'ye mal olacak.

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, Ankara'daki konut satışlarıyla ilgili konuştu. İşte Ahmet Fırat'ın o değerlendirmeleri...

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

Velux Ankara'da yatay mimari ön planda!

Fırat Life Style, Atayıldız Grup ve Acity ortaklığı ile hayata geçirilen ve Ankara Yenimahalle’de bir yatay mimari örneği olarak inşaat çalışmaları süren Velux Ankara, toplam 72 bin metrekare büyüklüğünde proje alanında inşa ediliyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Velux Ankara Evleri fiyatları!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki Velux Ankara Evleri fiyatları ne kadar? İşte projenin tüm detayları...

Velux Ankara projesi fiyat!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında Ankara'da inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Velux Ankara projesi fiyat listesi...

ankara ova life evleri fiyatları Haberi

ankara ova life evleri fiyatları

40 bin metrekare arsa alanına sahip olan Ova Life Ankara projesi, toplam 156 konut ve 5 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. MZB İnşaat tarafından hayata geçirilen proje, 21 katlı 2 blok şeklinde tasarlandı. 


Ankara'da bulunan Ova Life projesi, Esenboğa Havalimanı'na 15 dakika, Proje Etlik Şehir Hastaneleri'ne ise sadece 7 dakika mesafede bulunuyor. 


Proje kapsamında, ev sahiplerine dairelerin yanı sıra yüzme havuzu, Fin hamamı, spor salonu, fitness ve sauna gibi sosyal alanlar da sunuluyor. 


Ankara Ova Life Evleri ne zaman teslim edilecek?


2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan Ova Life Ankara projesinde, büyüklükleri 130 metrekare ile 325 metrekare arasında değişen 2+1'den 6+1'e kadar daire altenatifleri mevcut. 


Ova Life Ankara konutlarının fiyatları, 435 bin liradan başlayarak 1 milyon 150 bin liraya kadar değişklik gösteriyor. 


Satış ofisi...