23 / 04 / 2024

ankara paladyum beytepe

ankara paladyum beytepe

Ankara’nın en çok talep gören projelerinden Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahiplerine bir ilk gerçekleştirilerek, “kullanım kılavuzu” ile birlikte teslim edilecek...

Paladyum Beytepe projesi "ev kullanım kılavuzu" ile teslim edilecek!

Ankara’nın en çok talep gören projelerinden Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahiplerine bir ilk gerçekleştirilerek, “kullanım kılavuzu” ile birlikte teslim edilecek...

Paladyum Beytepe "ev kullanım kılavuzu" ile teslim edilecek!

Ankara’nın en çok talep gören projelerinden Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahiplerine bir ilk gerçekleştirilerek, “kullanım kılavuzu” ile birlikte teslim edilecek...

Paladyum Beytepe yüzde 75'lik peyzaj alanıyla dikkat çekiyor!

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe, projenin yüzde 75'ini oluşturan peyzaj alanının yanı sıra yer verdiği farklı sosyal donatı alanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Ankara Paladyum Beytepe tasarruflu su kullanımı adına yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor!

Su tasarrufunun Türkiye'nin geleceği için oldukça önemli olduğunu hatırlatan Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bu konuda her vatandaşa önemli sorumluluklar düştüğünü ifade ediyor.

Paladyum Beytepe'de fiyatlar yüzde 32'ye varan oranda değerlendi!

Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'de oturmak için konut alanlar kadar, yatırımı düşünenlerin de olduğunu ifade ederek, birikimlerini bu projeden yana kullananların kazançlı çıktığını kaydetti.

Paladyum Beytepe'de satışlar devam ediyor!

Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'de oturmak için konut alanlar kadar, yatırımı düşünenlerin de olduğunu ifade ederek, birikimlerini bu projeden yana kullananların kazançlı çıktığını kaydetti.

Ankara Paladyum Beytepe özel çevre düzenlemesiyle ön plana çıkıyor!

Ankara 'nın ilk çevreci konut projesi olarak da bilinen Paladyum Beytepe, projesinde yeşil alana verdiği önemle de dikkati çekiyor. Paladyum Beytepe, 6 bin 800 metrekarelik yeşil alanıyla "çevreci" özelliğini pekiştirecek.

Paladyum Beytepe projesi "tam kalite" anlayışı sunuyor!

Başkent'te ilk çevreci konut kulesi olarak bilinen Paladyum Beytepe, bir süre önce Türkiye'de ilk kez geliştirdiği konut sertifikasına, müşteri memnuniyetini maksimum ölçüde hedefleyen "tam kalite" anlayışını da ekledi.

Paladyum Beytepe Projesi'nin yüzde 70'i satıldı!

Çevre aydınlatmasından güneş enerjisine, kullandıkları malzemeye kadar insan sağlığı ve çevreye duyarlı mimarisiyle göz dolduran Paladyum Beytepe konut projesine Ankara dışından da yatırımcılar ilgi gösterdi...

Kerem Önder: Bir projeye yön vermek çocuk yetiştirmekle aynı!

Yurtdışında geçen 13 senenin ardından bilgi birikimini Paladyum Beytepe'nin yüksek hedefleriyle birleştiren Paladyum Beytepe'nin Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder, "Projeye yön vermek, çocuk yetiştirmekle aynı" dedi

Paladyum Beytepe’de 2+1'ler 500 bin TL!

Ankara’da şehrin yeni rotası İncek yolu üzerinde hızla yükselen paladyum Beytepe Kule konut ve butik iş merkezi projesi, alışagelmişin dışında yeni bir projeye imza atıyor...

Paladyum Beytepe’nin yarısı satıldı: Minimum 500 bin TL'ye!

Uzaltaş Şirketler Grubu, hayata geçirdiği Ankara’nın ilk çevreci konut projesi Paladyum Beytepe’de, kısa sürede yüzde 50 satış başarısına ulaşıldı...

Paladyum Beytepe 'de 500 bin liraya 2+1!

Uzaltaş İnşaat tarafından “yeşil bina” kriterlerine uygun olarak yapımına başlanan Paladyum Beytepe, çağdaş annelere çağdaş mekan ve hizmetler sunuyor

Jewel Premium Beytepe geliyor! Ünsal Group'tan Ankara'ya 720 konutluk yeni proje!

Ünsal Group, Jewel Premium Beytepe projesi için düğmeye bastı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 720 konut yer alacak.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Ankara Devlet Konservatuvarı Beytepe'ye taşındı!

Ankara Devlet Konservatuvarı, Hacettepe Üniversitesinin (HÜ) Beytepe'deki kampüsüne taşındı. Konservatuvar 50 bin metrekare üzerinde kurulan yeni binasında eğitim veriyor. 

Duru Beytepe'den Alpler'e yolculuk!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen DURU Beytepe projesi mutluluğu “kALP”LER’E taşıyor...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'den daire alana Alpler'de kayak tatili hediye!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında inşa edilen DURU Beytepe projesi mutluluğu “KALP”LER’E taşıyor.

Duru Beytepe'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde betonarme imalatların sonuna gelindi...

Duru Beytepe'de yaz kampanyası!

Ankara’nın kalbinde hayata geçen, doğa ve aile konsepti ile yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken DURU Beytepe, yaz kampanyası ile içinizi ısıtacak.

Duru Beytepe'de dünya saati etkinliği!

Ankara’nın en yeşil projesi olarak hayata geçen Duru Beytepe’de iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklar kapanacak.

Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay!

2016 yılında başlayan ve Haziran 2018'de teslim edilecek Ankara'daki Miavita Beytepe ile ayrıcalıklı olacağınız 7 detay...

TOKİ Beytepe'de AYK yerleşkesini inşa edecek!

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yerleşkesi, TOKİ tarafından Ankara Çankaya Beytepe Mahallesinde inşa edilecek..

ankara paladyum beytepe Haberi

ankara paladyum beytepe


Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak bilinen Paladyum Beytepe'de farklı bir uygulamaya imza atılıyor. Paladyum Beytepe, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sektörde bir ilki hayata geçirerek, konutlan sahiplerine "kullanım kılavuzu" ile teslim etmeye hazırlanıyor. Uzaltaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkam Ünal Pala, standart konut tercihlerinin artık değiştiğini ve bu doğrultuda "lüks konut" sayısının da artışa geçtiğini söyledi. Pala, "Projeler en kaliteli malzemeler kullanılarak yapılıyor. Bu kalitenin sürdürülebilmesi için kullanım kılavuzu" vermeye karar verdik" diye konuştu. 


Telefon: 444 3 753 

Web: paladyumbeytepe.com


Yeni...