20 / 04 / 2024

Paladyum Beytepe yüzde 75'lik peyzaj alanıyla dikkat çekiyor!

Paladyum Beytepe yüzde 75'lik peyzaj alanıyla dikkat çekiyor!

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe, projenin yüzde 75'ini oluşturan peyzaj alanının yanı sıra yer verdiği farklı sosyal donatı alanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.




Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olan  Paladyum Beytepe, projenin yüzde 75'ini oluşturan peyzaj alanının yanı sıra yer verdiği farklı sosyal donatı alanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Projeyi hayata geçiren Uzaltaş A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Paladyum Beytepe'de yaşamını sürdürenlerin her anlamda ayncalıklı bir yaşamın kapılannı aralayacağını söyledi. Projede 6 bin 600 metrekarenin yeşil alan olarak düzenleneceğini bildiren Pala, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için bize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz" dedi. 

Her yaşa uygun alan Kullandıkları çevreci malzemelerin yanında yeşil alana da ayrı bir özen gösterdiklerini söyleyen Pala, botanik bahçe ve mini şelale ile birlikte yürüme alanları ve birbirinden farklı meyve ağaçlarıyla Paladyum Beytepe'de geniş peyzaj alanının yanı sıra sakinler için ayrıcalıklı hizmetler de hazırladıklarını vurguladı. Pala, Paladyum'da her yaşa uygun konseptlere yer verildiğini anlatarak, "Projede yürüyüş yollarından çocuk oyun parklarına, spor salonundan barbekü alanlarına kadar birçok detay bulunacak" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön