18 / 04 / 2024

paladyum beytepe

paladyum beytepe

ANKARALI sektör temsilcileri, Baskentliler'in yüksek katlara ilgi gösterdiğine dikkat çekerek özellikle en üst katların satışında sıkıntı yaşandığını belirtti...

Paladyum Beytepe'de yüzde 13 indirim!

Türkiye'nin farklı bölgelerinden de büyük ilgi görüyor, inşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent'te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe'de teslime çok kısa bir süre kaldı...

Paladyum Beytepe’de bayram kampanyası!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.

Paladyum Beytepe Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi!

Başkent Ankara’ nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe' nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi...

Paladyum Beytepe Konutları "ev kullanım kılavuzu" ile teslim edilecek!

Ankara’nın en çok talep gören projelerinden Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahiplerine bir ilk gerçekleştirilerek, “kullanım kılavuzu” ile birlikte teslim edilecek...

Paladyum Beytepe Ankara'nın ilk çevreci konut projesi!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor!

Başkent Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri üzerine çeken Paladyum Beytepe projesinin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.

Ünal Pala: Paladyum'un en çok çevreci özelliği kazandırdı!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Paladyum Beytepe'nin yüzde 75'i satıldı!

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’de ev almak isteyen kadınların birçoğu örnek daireyi çok beğenince, firma sahibi Anneler Günü’nde konut alacaklara salonun birebir aynısını hediye etme kararı aldı.

Paladyum Beytepe’den anneler günü hediyesi! Örnek dairenin aynısı!

Başkent’in ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe’de ev almak isteyen kadınların birçoğu örnek daireyi çok beğenince, firma sahibi Anneler Günü’nde konut alacaklara salonun birebir aynısını hediye etme kararı aldı.

Paladyum Beytepe'de 6 bin 600 metrekare yeşil alan yer alıyor!

Projede 6 bin 600 metrekarenin yeşil alan olarak düzenleneceğini bildiren Ünal Pala, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için bize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz " dedi

Paladyum Beytepe sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor!

Başkent'in ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe, projenin yüzde 75'ini oluşturan peyzaj alanına verdiği önemin yanı sıra projede yer verdiği farklı sosyal donatı alanlarıyla da sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.

Paladyum Beytepe yüzde 75'lik peyzaj alanıyla dikkat çekiyor!

Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olan Paladyum Beytepe, projenin yüzde 75'ini oluşturan peyzaj alanının yanı sıra yer verdiği farklı sosyal donatı alanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Paladyum Beytepe keyifli bir hayatın kapılarını aralayacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: “Paladyum Beytepe sakinleri, doğrudan doğayla iç içe bir yaşam sürecek olmalarının yanında sunduğumuz farklı sosyal alanlar sayesinde de keyifli bir hayatın kapılarını aralayacak.” dedi

Ankara Paladyum Beytepe tasarruflu su kullanımı adına yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor!

Su tasarrufunun Türkiye'nin geleceği için oldukça önemli olduğunu hatırlatan Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bu konuda her vatandaşa önemli sorumluluklar düştüğünü ifade ediyor.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Benevre Beytepe'de ev alana kira garantisi!

Elbiz inşaat, Ankara Beytepe'de inşa ettiği Benevre projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere kira garantisi sunuluyor.

Ankara Beytepe'de imar değişikliği planı iptal edildi!

Ankara 3. idare Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Beytepe Mahallesi'nde yaptığı imar değişikliğine ilişkin açılan davada imar değişikliği planını iptal etti.

Beytepe Benevre'de 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1987’de güvenilirlik ilkesiyle yola çıkan ve birçok başarılı projeye imza atan Elbiz inşaat, Beytepe Benevre projesi ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Beytepe Elit Manzara satış ofisi!

Elit-İnsay İş Ortaklığı imzası taşıyan Elit Manzara Beytepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipleri bulunuyor. Projede teslim tarihi Haziran 2018 yılı olarak planlandı.

Benevre Beytepe 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Elbiz İnşaat imzasıyla yükselen Benevre Beytepe projesi 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ve hemen tapu olanağı ile erişilebilir kolaylıklar sağlanıyor.

2018'de Ankara'nın merkezi Beytepe olacak!

Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden olan Beytepe’nin yıldızı, ev sahipliği yaptığı 40’a yakın proje sayesinde parlamaya devam ediyor.

Beytepe Elit Manzara teslim tarihi!

Beytepe Elit Manzara Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlıyor. Elit Manzara Beytepe'de teslimler 2018 yılında yapılacak...

Benevre Beytepe'de peşin fiyatına ev sahibi olma fırsatı!

Elbiz İnşaat, Benevre Beytepe, 167 konuttan oluşan projesini düzenlediği mangal partisi ile seçkin davetlilere tanıttı. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere konumlandırılan 27 katlı özel proje, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat!

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat listesi 630 bin liradan başlayarak değişiyor. Elit Manzara Beytepe projesi Haziran 2018'de tamamlanacak...

paladyum beytepe Haberi

paladyum beytepe

ANKARALI sektör temsilcileri, Baskentliler'in yüksek katlara ilgi göstemdigine dikkat çekerek özellikle en üst katların satışında sıkıntı yaşandığını belirtti. Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek is merkezi olacak 150 metre yüksekliğindeki Regnum Sky Tower İs ve Yasam Merkezi projesini hayata geçiren Uzaltas insaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankaralılar'ın genelde yüksek katlara karsı uzak kaldığını ifade etti. Pala "İnşaat sektöründe trend suan yüksek katlı yapılar. Dünyanın modern şehirleri en yüksek kuleyi yapabilmek için birbiriyle yarışıyor. Manzarayı seyretmeyi herkes ister ancak is o manzaraya sahip olmaya gelince değişiyor. Özellikle konutlarda ilk etapta cok yüksek katlarda oturmak Ankaralı için ürkütücü geliyor. Ancak zamanla alışacaklarına ve keyif alacaklarına şüphe yok. Baskent'in ilk çevreci konut kulesi 32 katlı Paladyum Beytepe'nin satış aşamasında da karsı karsıya kaldığımız...