18 / 04 / 2024

Paladyum Beytepe projesi "ev kullanım kılavuzu" ile teslim edilecek!

Paladyum Beytepe projesi

Ankara’nın en çok talep gören projelerinden Paladyum Beytepe’de, konutlar, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sahiplerine bir ilk gerçekleştirilerek, “kullanım kılavuzu” ile birlikte teslim edilecek...




Ankara'nın ilk çevreci konut kulesi olarak bilinen Paladyum Beytepe'de farklı bir uygulamaya imza atılıyor. Paladyum Beytepe, kalitenin yıllar boyu devam etmesi için sektörde bir ilki hayata geçirerek konutları sahiplerine 'kullanım kılavuzu' ile teslim etmeye hazırlanıyor. Standart konut tercihlerinin artık değiştiğini ve bu doğrultuda 'lüks konut' sayısının da artışa geçtiğini söyleyen Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala "Yaşam merkezi olma amacıyla üretilen ve standart üstü bir hayat sunan proje konutlar birbiri ardına inşa ediliyor. Bu projeler en kaliteli malzemeler kullanılarak hayata A geçirilirken, elbette bu kalitenin uzun yıllar devam etmesini isteriz. Ancak yanlış uygulamalar nedeniyle çok yüksek maliyetlerle alınan malzemeler bir süre sonra bozulabiliyor" dedi. 

110 daire 7 iş yeri Satışları süren proje için hazırlanan kullanım kılavuzunun içeriğiyle ilgili bilgi veren Pala şunları söyledi: "Konut sahiplerimiz mermeri nasıl temizleyeceğini, ll mk '/jj, Ünal Pala parkede hangi tür temizleyici kullanacağını ya da beyaz eşyayı ne gibi bir bezle sileceğini kullanım kılavuzu sayesinde kolaylıkla bilecek. Böylece Paladyum Beytepe kalitesi çok uzun yıllar devam edebilecek." Paladyum Beytepe, 3 bloktan oluşuyor. A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesi yer alacak. 4 ve 5 katlı C blok ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edecek. Projede 110 daire, butik iş merkezinde ise 7 işyeri bulunacak. 


Telefon: 444 3 753 

Web: paladyumbeytepe.com


Star


Geri Dön