25 / 04 / 2024

Ankara Park Armoni Konutları teslimler

Ankara Park Armoni Konutları teslimler

Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Park Armoni Konutları projesinde toplam 100 adet daire bulunuyor. Ankara Park Armoni Konutları' nda fiyatlar 250 bin TL' den başlıyor.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Ankara Park Alyans teslim tarihi!

Ankara Park Alyans projesinde daire fiyatları 434 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Park Alyans Evleri'nde 163 daire yer alıyor...

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Ankara Park Mozaik'te özel kampanya dönemi başladı!

Gayrimenkul sektöründeki 50 yıla varan tecrübeleri ve bugüne kadar ürettikleri 100 bine yakın konut ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA, birlikte yürüttükleri PARK MOZAİK projesi için çok özel bir kampanya hazırladı.

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Ankara Park Alyans fiyatları!

Toplam 163 adet daireden oluşacak olan proje Ankara İl' i Çayyolu Alacatlı’ da inşa edilecek. Ankara Park Alyans fiyatları 390 bin TL' den başlıyor.

Ankara Park Mozaik'te farklı mimari çözümler!

Park MOZAİK “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi. Park MOZAİK’in, alışılagelmişin dışında, farklı ancak işlevsel ve konforlu örnek dairesi, Başkentlilerden büyük beğeni topladı.

Ankara Park Mozaik'te Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Park MOZAİK’te Cumhuriyet Bayramı için yapılan kutlama, şenliğe dönüştü. Park MOZAİK Satış Ofisi’nde gerçekleştirilen kutlamada Cumhuriyet coşkusu, bando ekibinin çaldığı marşlar eşliğinde çocukların neşeli kahkahaları ile buluştu.

Ankara Park Alyans iletişim!

Toplam 163 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor. Ankara Park Alyans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 37 36 olarak belirlendi.

Ankara Park Alyans'ta fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor!

Coşkun Grup tarafından hayata geçirilen projenin inşaat çalışmaları Mayıs ayında başlandı. Proje Ankara İl'i Çayyolu Alacatlı’da yükselecek. Ankara Park Alyans'ta fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Ankara Park Mozaik fiyatları!

Ankara Park Mozaik fiyatları 618 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2. etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede nakitte yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor.

Ankara Park Armoni Konutları teslimler Haberi

Ankara Park Armoni Konutları teslimler

Ankara Park Armoni Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 100 konuttan oluşan proje Ankara İl'inde yükseliyor.


Ankara Park Armoni Konutları projesinde çocuk oyun alanı, peyzaj alanı, otopark bulunuyor. Proje Özdemir İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.


Ankara Park Armoni Konutları projesinde 3+1 daireler 250 bin TL ile 300 bin TL, 4+1 daireler ise 310 bin TL ile 380 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki daireler hemen teslim ediliyor.


Ankara Park Armoni Konutları iletişim

Adres: Halil Sezai Erkut Caddesi Martı Sokak No: 1/C Etlik/ANKARA

Tel: +90 312 326 1516

Web: http://www.parkarmonikonutlari.com/

Tülay...