28 / 03 / 2024

ankara Park Mozaik nerede

ankara Park Mozaik nerede

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası kapsamında peşinat ve taksitler teslimlerden sonra başlıyor. 885 konutluk Park Mozaik Evleri projesinde ilk etap bu yıl Aralık'ta teslim ediliyor...

Ankara Park Mozaik'te Haziran ayından sonra daire fiyatları artacak!

Ankara merkezli iki firma Mesa Mesken ve Tepe İnşaat, Başkent’e iki projede 970 milyon liralık konut projesi yapmak üzere kolları sıvadı.

Ankara Park Mozaik güncel fiyat listesi!

Ankara Park Mozaik projesinde dairelerde 1+1'den başlıyor ve 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ankara Park Mozaik güncel fiyat listesine göre daireler 470 bin TL'den başlıyor.

Tepe-Mesa'dan bir yaşam mozaiği, Park Mozaik projesi!

Park Mozaik projesinde satışlar devam ediyor. Lansman dönemi fiyatlarının hala geçerli olduğu projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Projede 885 adet daire bulunuyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Park Mozaik Evleri Yaşamkent fiyatları!

Ankara Yaşamkent'te inşa edilen Park Mozaik Evleri Yaşamkent fiyatları 541 bin TL'den başlıyor. Proje 885 adet daireden meydana geliyor.

Park Mozaik Evleri Yaşamkent ödeme planı!

Park Mozaik Evleri Yaşamkent ödeme planı kapsamında ödemeler Ocak 2017'de başlıyor. Ankara'da yükselen Park Mozaik projesinde 885 konut yer alıyor...

Park Mozaik kampanya fiyatları!

Park Mozaik kampanya fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik Evleri projesinde ödemeler teslimden sonra başlıyor...

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası!

Park Mozaik Ankara ödeme kampanyası kapsamında peşinat ve taksitler teslimlerden sonra başlıyor. 885 konutluk Park Mozaik Evleri projesinde ilk etap bu yıl Aralık'ta teslim ediliyor...

Yaşamkent Park Mozaik Konutları ödeme planı!

Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik Konutları projesinde ev fiyatları 680 bin liradan başlıyor. Park Mozaik Konutları projesinde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Park Mozaik Konutları Ankara teslim tarihi!

Park Mozaik Konutları Ankara teslim tarihi bu yıl sonu olarak belirtiliyor. Ankara Yaşamkent'te yer alan Park Mozaik Konutları'nda 2+1'lerin fiyatları 604 bin liradan başlıyor...

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Ankara Park Mozaik fiyatları!

Ankara Park Mozaik fiyatları 618 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 2. etap teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede nakitte yüzde 15'e varan indirim imkanı sağlanıyor.

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

ankara Park Mozaik nerede Haberi

ankara Park Mozaik nerede


75 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe İnşaat ve Mesa Mesken Ortaklığı'nın imzasını taşıyor. Park Mozaik projesi Ankara Yenimahalle'ye bağlı Yaşamkent Mahallesi'nde yükseliyor.


İki etaptan meydana gelen Park Mozaik Evleri projesinde ilk etap bu yıl Aralık'ta, ikinci etap 2017 yılı Aralık ayında teslim ediliyor. Park Mozaik Evleri projesinde fiyatlar 680 bin liradan başlıyor.


Park Mozaik projesinde peşinat ve aylık taksit ödemeleri teslimlerden sonra Ocak 2017 tarihinde başlıyor. 13 blok halinde yükselen Park Mozaik Evleri projesinde 885 daire yer alıyor.


Park Mozaik Evleri Ankara projesinde dairelerin alanları 92 ila 240 metrekare arasında değişiyor. Park Mozaik Evleri'nde 2+1'lerden, 6+1'lere kadar seçenekler bulunuyor.


Adres : Yaşamkent Mahallesi, Eskişehir Yolu Yenimahalle/Ankara


Telefon : 0312 217 56 56

Web : http://www.parkmozaik.com/

Gülcihan...