20 / 04 / 2024

Ankara Pursaklar yeni belediye

Ankara Pursaklar yeni belediye

Pursaklar'da yeni bir hizmet binası için kollar sıvandı. 7 bin 500 metrekare alan üzerine 10 kat olarak inşa edilecek Belediye Hizmet Binası ihalesinin tamamlanmasıyla inşaata başlandı.

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'tan Ankara'ya 1.112 konutluk yeni proje geliyor!

HCB Dinamik İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Ankara Yenimahalle'de yükselecek olan ve 1.112 konutun yer alacağı proje 1 milyar 380 bin TL'ye mal olacak.

Ankara'ya 490 konut ve 98 ofislik yeni proje geliyor!

BCM İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 490 konut ve 98 ofisin yer aldığı proje 1 milyar 903 milyon 200 bin TL'ye mal olacak.

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

Ankara Pursaklar'da satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat!

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binası açıldı!

Etiyopya'nın Ankara'daki yeni Büyükelçilik binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı...

Ankara Pursaklar yeni belediye Haberi

Ankara Pursaklar yeni belediye

Pursaklar'da yeni bir hizmet binası için kollar sıvandı. 7 bin 500 metrekare alan üzerine 10 kat olarak inşa edilecek Belediye Hizmet Binası ihalesinin tamamlanmasıyla inşaata başlandı. Temel atma çalışmalarını tamamlayan yüklenici firma, kolon demir bağlama işine devam ediyor. Çalışmaları yerinde denetleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, vatandaşın işini kolaylaştırmak ve daha iyi hizmet verebilmek için bütün birimlerin aynı binada toplanacağı belirterek "Belediye hizmet binasına ihtiyacımız vardı. İlçemiz hızla büyüyor. Belediye birimlerimiz farklı noktalarda hizmet veriyor. İstiyoruz ki hepsini bir araya toplayarak hizmet verip, hemşerilerimizin işini kolaylaştıralım. Yeni hizmet binamız belediyenin önümüzdeki 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı. İlçemiz için hayırlı olsun" dedi.


Sabah...