20 / 04 / 2024

Ankara Relax Göksu projesi

Ankara Relax Göksu projesi

Baskent'e renk katacak Ankara'ya yaptığı büyük yatırımlarla ön plana çıkan Fırat Life Style, yer aldığı projelere Relax Göksu ile bir yenisini daha ekliyor.

Mood Göksu'da yüzde 50 peşinatla 30 ay 0 faiz fırsatı!

Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 30 ay 0 faizle ödenebiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Ankara Mood Göksu'da kişiye özel ödeme planı! Ocak 2026'da teslim!

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinin teslimlerinin 2026 yılında yapılması planlanıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Mood Göksu projesinde 1.100 konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Natura Göksu yüzde 50 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Natura Göksu, Ankara Batıkent’te Göksu Parkı'nın hemen karşısında Fırat Life Style imzasıyla yükseliyor. Projede yüzde 50 peşin kalanı 16 vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

Deniz GYO Göksu AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel Göksu AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Göksu AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel  GÖKSU AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin 2019 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Deniz GYO, Göksu AVM'den dükkan aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi,Göksu AVM bünyesinde konumlu 36 nolu bağımsız bölümün alımı hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO, Göksu AVM'den gayrimenkul aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Etimesgut'ta yer alan Göksu AVM'de bulunan 123 nolu bağımsız bölüm yatırım ve kira geliri elde etmek amacıyla satın aldı...

Deniz GYO Göksu AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli,Etimesgut İlçesi Eryaman Mahallesi Göksu AVM'nin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

Ankara Relax Göksu projesi Haberi

Ankara Relax Göksu projesi

ANKARA'YA yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan Fırat Life Style, yer aldığı projelere Relax Göksu ile bir yenisini daha ekliyor. Ankara İncek'te Fırat ve Dema ortaklığı ile yükselen İncek Prestij, Ankara Yaşamkent'te Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığı ile devam eden Relax Plus ve Eryaman'da hayata geçirdiği Fırat Life Style Optimum, Fırat Life Style Göksu, Neopolitan, Relax Eryaman projeleri ile yenilikçi işlere imza atan Fırat Life Style her biri kendi sektöründe öncü firmalar olan Altaş Elektrik ve Huzur Parke ile bir araya gelip, uzun yılların vermiş olduğu deneyim ile VOLGA GRUP İnşaat'ı kurmuşlardır. 

Güven, kalite, sorumluluk ve konfor anlayışı ile bir çok projeye imza atan Volga Grup, tasarım aşamasından anahtar teslim sürecine kadar uluslararası standartlar ile çalışmalar yapmaktadır. 


HAYAT...