29 / 03 / 2024

Ankara Simgeşehir Konutları satılık daire fiyatları

Ankara Simgeşehir Konutları satılık daire fiyatları

Seha Yapı tarafından Ankara’nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut’ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Temaşehir Konutları Konya ev fiyatları!

Temaşehir Konutları Konya ev fiyatları 324 bin TL'den başlıyor. Temaşehir Konya'da 2. etap satışları 29 Ekim'de başlayacak...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları!

Peşinler 13 bin 395 TL'den başladığı projede 5 adet daire mevcut. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru!

120 aya kadar vade sağlanan projede daireler açık satış yöntemiyle satılacak. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvurusu!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvurusu 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 138 bin 737 TL'den başlıyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri!

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri Belinay Düğün Salonu olarak belirlendi. Projede 300 adet daire bulunuyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Halk GYO Ankara Yenişehir revize değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Ankara Yenişehir revize değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bahçeşehir Konutları fiyatlar!

Referans Bahçeşehir Konutları fiyatları 301 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peşinde yüzde 12 indirimin yapıldığı Referans Bahçeşehir Konutları projesinde daireler Aralık 2018 yılında teslim ediliyor...

Vadi Şehir Konutları daire fiyatları!

Vadi Şehir Konutları daire fiyatları 545 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadi Şehir Konutları projesi 2017 yılı Nisan ayında teslim ediliyor...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Daire fiyatlarının 149 bin 483 TL'den başladığı projede 37 adet konut açık satışa sunuluyor.

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2016 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak proje 398 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ankara Simgeşehir Konutları satılık daire fiyatları Haberi

Ankara Simgeşehir Konutları satılık daire fiyatları

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle yıllardır inşaat sektöründe projeler hayata geçiren Seha Yapı, Simgeşehir Konutları’nın 11 bloktan oluşan 2. bölgesinin son iki bloğunu satışa sundu. 


Güvenli bir site içerisinde konforlu ve kaliteli bir yaşam standardı sunan ve 3+1 olarak tasarlanan Simgeşehir Konutları’nın 2. bölgesi; ekonomik fiyatları, sağlamlığı ve modern mimarisiyle Etimesgut’un en farklı konut projesi olma özelliğini taşıyor. Proje; yeşil alanları, çocuk oyun alanları ve otoparklarıyla her ayrıntısı düşünülmüş bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor.


Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, Simgeşehir Konutları’ndaki son dairelerin satışı ile ilgili değerlendirmede bulunarak; “Bugüne kadar gelecek nesillerin güvende büyüyebilmesi için yeşil alanı geniş, sosyal imkânları bol olan güvenli projeler yaptık. Anadolu’nun farklı şehirlerinde ve Ankara’da binlerce aileye “mutluluğun anahtarını” teslim ettik. Bu misyonumuzdan ödün...