29 / 03 / 2024

Ankara Teona Ümitköy ev fiyatları 2016

Ankara Teona Ümitköy ev fiyatları 2016

Toplamda 570 daireden oluşan ve Kartallar İnşaat imzası taşıyan Teona Ümitköy projesi Ankara Ümitköy'de inşa ediliyor. Projede ev fiyatları 494 bin TL'den başlıyor...

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Ankara'da imar yönetmeliğini kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ayaş Belediyesi tarafından yeni alınan iş makinelerinin hizmete sunulması dolayısıyla düzenlenen açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Ankara'da bu yıl 218 çift evlendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreniyle bu sene 218 çift dünya evine girdi

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Taşınanların ilk tercihi İstanbul'da Kadıköy, Ankara'da Etimesgut!

2018'in ikinci çeyreğinde REIDIN – Enakliyat Taşınma Endeksi İstanbul'da yüzde 32,1, Ankara'da ise yüzde 44 oranında arttı.

Ankara'da imar yönetmeliği değişti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği hükümlerine göre yeniden hazırlanarak yürürlüğe girdi..

Ankara havagazı fabrikası yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve bir dönem asbest iddialarıyla sık sık gündeme gelen havagazı fabrikası yıkıldı.

Vantage Ümitköy iletişim bilgileri!

Kalenderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi ACE Mimarlık tarafından tasarlandı. Proje de 73 adet lüks konuta yer veriliyor...

Ankara Teona Ümitköy ev fiyatları 2016 Haberi

Ankara Teona Ümitköy ev fiyatları 2016

Kartallar İnşaat imzası taşıyan Teona Ümitköy projesi Ankara  Ümitköy'de inşa ediliyor. Proje 47 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Toplamda 570 daireden oluşan  Kartallar Teona Ümitköy projesi 33 katlı olarak dizayn edildi. 4 blok şeklinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut. 


Anahtar  teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması Teona Ümitköy Ankara Evleri'nde  cazip esnek ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar da yer alıyor.


Ankara Teona Ümitköy ev fiyatları 2016!

1+1 daireler 494 bin TL'den, 

2+1 daireler 663 bin TL'den, 

4+1 daireler 1 milyon 50 bin TL'den başlıyor.

Teona Ümitköy Adres : 8. Cadde 2555. Sokak No:1 (Kermes Sitesi Yanı) Ümitköy/Ankara


Teona Ümitköy iletişim


Tel : 0312 235...