28 / 03 / 2024

ankara Teona Ümitköy nerede

ankara Teona Ümitköy nerede

Konut teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan Ankara Teona Ümitköy projesi 33 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. Proje Ankara Ümitköy bölgesinde inşa ediliyor.

Teona Ümitköy nerede?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Teona Ümitköy Konutları 570 tane konuttan meydana geliyor. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Teona Ümitköy nerede?

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Ankara'da imar yönetmeliğini kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ayaş Belediyesi tarafından yeni alınan iş makinelerinin hizmete sunulması dolayısıyla düzenlenen açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Ankara'da bu yıl 218 çift evlendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreniyle bu sene 218 çift dünya evine girdi

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Taşınanların ilk tercihi İstanbul'da Kadıköy, Ankara'da Etimesgut!

2018'in ikinci çeyreğinde REIDIN – Enakliyat Taşınma Endeksi İstanbul'da yüzde 32,1, Ankara'da ise yüzde 44 oranında arttı.

Ankara'da imar yönetmeliği değişti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği hükümlerine göre yeniden hazırlanarak yürürlüğe girdi..

Ankara havagazı fabrikası yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve bir dönem asbest iddialarıyla sık sık gündeme gelen havagazı fabrikası yıkıldı.

Vantage Ümitköy iletişim bilgileri!

Kalenderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi ACE Mimarlık tarafından tasarlandı. Proje de 73 adet lüks konuta yer veriliyor...

ankara Teona Ümitköy nerede Haberi

ankara Teona Ümitköy nerede

Ankara Teona Ümitköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor. Proje Kartallar İnşaat imzası ile yükseliyor.


Ön satışları devam eden Teona Ümitköy Konutları'nda 1 oda 1 salon evler 296 bin TL, 2 oda 1 salon evler ise 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Teona Ümitköy güncel fiyat listesi için TIKLAYIN


Mart ayı sonunda satışları başlayacak olan Ankara Teona Ümitköy projesi 197 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projenin sosyal donatı alanları resepsiyon, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu ve otoparktan meydana geliyor. 


Teona Ümitköy Evleri'nin 17 bin metrekaresi park alanından oluşacak. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabildiği gibi firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından da yararlanılabiliyor.


Ankara Teona Ümitköy projesi iletişim

Telefon: 0 (312)...