18 / 04 / 2024

ankara toki kurasız konut

ankara toki kurasız konut

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde yer alan 158 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

TOKİ 2023'ün ilk ay takvimi açıklandı! İl il TOKİ kurası peş peşe çekilecek! Ankara kurası hangi gün yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ'nin çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ yeni yılık ilk kura takvimi duyurdu. Peki, TOKİ kura takvimi hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den 240-180 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

Ev almak isteyenlere büyük fırsatlar sağlayan TOKİ yatırımları hızla sürüyor. TOKI’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edebiliyor.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.

Ankara Kızılcahamam'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Kızılcahamam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ankara toki kurasız konut Haberi

ankara toki kurasız konut

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesinde 158 adet konut bulunuyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için 180 ay vade sağlanıyor.

En düşük konut bedelinin 298 bin 400 TL, en yüksek konut bedelinin 410 bin 900 TL olarak belirlendiği projeden 25 bin TL ve 50 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi için ödenecek aylık taksit bedelleri 1.467 TL ile 2 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 

Proje kapsamındaki 3+1 bodrum zemin katların brüt alanı 163,66...