27 / 04 / 2024

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Ankara Kızılcahamam'da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...



Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Ağustos ayı ihale ilanlarını da resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki dikkat çeken ihaleler arasında  Ankara  ili, Kızılcahamam ilçesinde bulunan arsa da yer alıyor.

Ankara Kızılcahamam da arsa fırsatı! Fiyatını duyan inanamıyor!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki bilgiye göre satışa çıkarılan arsa Ankara ili, Kızılcahamam ilçesi, Berçinçatak Köyü'nde bulunuyor.

Satışa çıkarılan meskenin taşınmaz numarası 06210113175 şeklinde açıklanırken, söz konusu konut alanı imarlı arsanın yüz ölçümü 416,00  metrekare olarak belirlendi.


Geri Dön