19 / 04 / 2024

ankara yalı vadi evleri

ankara yalı vadi evleri

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla!

Can Duran İnşaat tarafından yükselen Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ankara Vadi Manzara Evleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Park Modern Vadi satışta! Yeni Proje

Ankara'da inşa edilen Park Modern Vadi projesi satışa çıktı. Peki, Park Modern Vadi projesindeki konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte proje hakkında merak edilen tüm detaylar...

Vestra Vadi Aktepe yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Vestra Vadi Aktepe, Nedimoğulları İnşaat, Soy Group ve Korkmaz Yapı ortaklığıyla Ankara'nın gelişmekte olan bölgesi Keçiören'de yükseliyor. Satışların yeni başladığı Vestra Vadi Aktepe'de yüzde 50 peşin, 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla!

Vadi Mahal, Yalçınlar Group imzasıyla Büyükçekmece Gölvadisi'nde yükseliyor. Vadi Mahal'de yüzde 40 peşin kalanı 16 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız" dedi ve hızlı tren ile Malatya-Sivas parkurunu birlikte kullananlara yüzde 50 indirim yapılacağını belirtti. 

Natura Vadi fiyat listesi 2022 Eylül!

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığında inşa edilen Natura Vadi projesi, Ankara'da yükseliyor. Natura Vadi fiyat listesi araştırılıyor. İşte Natura Vadi fiyat listesi 2022 Eylül...

Natura Vadi satışa çıktı! Yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Vadi projesinde satışlar başladı. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi sağlanıyor.

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Portoran Yalı Vadi 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 6 parselde yer alan Portoran projesine ait 1635 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

ankara yalı vadi evleri Haberi

ankara yalı vadi evleri

Sinpaş’ın sıra dışı fikirlerle donatılmış Marina Ankara projesinin yanı başında hayata geçirilen Yalı Vadi evleri sınırlı sayıda üniteleriyle ön satışa çıktı. Lansman fiyatlarıyla avantaj sağlayan Yalı Vadi, öncelikli yerini almak isteyenler için uygun koşullar sağlıyor. 122 adet konutun toplamda 2 blokta sunulduğu Yalı Vadi evlerinin teslimlerinin Haziran 2021’de yapılması planlanıyor.

Şehrin merkezinde her gün değerlenen güzel bir yaşama sahip olma fırsatı sunan proje, benzersiz sosyal donatılarıyla da öne çıkıyor.

Başkente yeni bir vizyon katan ve başkentlileri marina yaşamı ile tanıştıran Marina Ankara, Çankaya Oran’ı yepyeni bir konsept ile tanıştırıyor. Ankara’nın ve Türkiye’nin en iddialı karma yaşam projeleri arasında yer alan Marina Ankara’nın sakinleri, Marina Ankara’nın ismini aldığı marinasında, iskelelerden küçük yelkenlilerle açılabilecek, kanolarla kürek çekebilecek, kıyı teraslarında oturup dinlenebilecek. Şelaleleri, kumsalları,...