29 / 03 / 2024

ankara yaşamkent konut projeleri

ankara yaşamkent konut projeleri

Fortis Meridyen Ankara satılık daire fiyatları 950 bin liradan başlayarak değişiyor. Fortis Meridyen Rezidans projesinde daireler bu yıl sonunda teslim edilecek...

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Ankara'ya 490 konut ve 98 ofislik yeni proje geliyor!

BCM İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 490 konut ve 98 ofisin yer aldığı proje 1 milyar 903 milyon 200 bin TL'ye mal olacak.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, raylı sistem uzatma hatları için düğmeye bastı. Projeye göre, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattı uzatılacak.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Natura Yaşamkent nerede?

Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Natura Yaşamkent projesinde 198 konut bulunuyor.

Konut mağdurları Ankara'ya gidiyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran binlerce konut mağduru Ankara’ya gidiyor. Mağdurlar kurulan komisyona destek vermek için Tüm Parti Genel başkanları, Adalet Komisyonu ve Alt Komisyon üyeleri ile görüşecek.

Anka Cadde Yaşamkent fiyat listesi!

21 katlı tek blok şeklinde yükselen Yaşamkent Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor. İşte Anka Cadde Yaşamkent fiyat listesi...

TOKİ'den Ankara'ya 137 konut!

Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

ankara yaşamkent konut projeleri Haberi

ankara yaşamkent konut projeleri


Ankara Çankaya'ya bağlı Yaşamkent'te yükselen Fortis Meridyen Rezidans projesi Fortis Yapı tarafından inşa ediliyor. Fortis Meridyen Rezidans projesinde tüm daireler 5+1 olarak planlandı.


Ankara Fortis Meridyen Rezidans projesinde daireler net 223 metrekare büyüklükte tasarlandı. Fortis Meridyen Ankara projesi 45 daire ve 11 dükkandan oluşuyor.



Fortis Meridyen Ankara satılık daire!


Fortis Meridyen Ankara satılık daire fiyatları 950 bin lira ile 1 milyon 450 bin lira arasında değişiyor. Fortis Meridyen Rezidans projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor.


Ankara Fortis Meridyen Rezidans projesinde konutların bu yıl sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Tek blok halinde yükselen Fortis Meridyen Rezidans projesi 11 bin 75 metrekare alanda hayata geçiriliyor.



Adres : Alacaatlı Mah. 3158. Cad. 119/A Yaşamkent-Çankaya/Ankara



Tel : 0312 286 0 333

Web : http://www.fortismeridyen.com/

Gülcihan...