27 / 04 / 2024

ankara yeni proje

ankara yeni proje

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

Ege-Koop Ankara Smyrna Evleri'nde fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor!

Ege-Koop tarafından hayata geçirilecek olan Smyrna Evleri projesinde toplam 640 adet daire yer alıyor. 19 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe'sinde inşa edilecek.

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

TOKİ Ankara 2023 projesini bekleyenler acilen bakın! Bu ilçedeki yeni proje için tarih belli oldu!

TOKİ Ankara 2023 projesini bekleyenler acilen bakın... Bu ilçedeki yeni proje için tarih belli oldu... İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ Ankara projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye 212 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Ankara projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, sadece tek bir ilçeye 212 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika! 212 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ankara 2023 projesinde son dakika... 212 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor... İşte Ankara TOKİ 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Ankara'nın o ilçesine 142 konut ve 28 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'nın Bala ilçesinde 142 konut ve 28 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

ankara yeni proje Haberi

ankara yeni proje

Siteler’in yaklaşık 8 kilometrelik bir cadde-fuar merkezi gibi yeniden düzenlenmesini öngören proje, sektörde büyük yankı uyandırdı.


Projenin mimarı, Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Genel Sekreteri, Q’ZENS Furniture&Interior Design ortaklarından Yılmaz Doğan, uzun çalışmalar ve araştırmalar sonucu ortaya çıkan projeyle ilgili çok sayıda tebrik ve destek mesajı aldıklarını ifade etti.


Siteler’in çok uzun yıllardan bu yana beklediği yenilenmenin gündeme gelmesinin, Başkent STK’ları, iş adamları ve Siteler esnafının büyük beğenisini kazandığını ifade eden Yılmaz Doğan, “Projeyi açıkladığımız günden bu yana gerek telefonla, gerek sosyal medyadan, gerekse bizzat beni ziyaret ederek tebriklerini açıklayan çok sayıda iş dünyası ve sektör temsilcisiyle görüştüm. Siteler’in hasretle beklediği yenilenme projemizi yürekten desteklediklerini ifade ettiler. Siteler’i 4’üncü Kolordu’nun bulunduğu araziyle beraber, Turgut Özal Bulvarı, Bostancık Caddesi ve sanayinin...