28 / 03 / 2024

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Merkez Ankara projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), O, P, R Blokların kısmi geçici kabulü gerçekleştirildi. Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 28 Eylül 2021 tarihinde onaylandı. 

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Ankara Yenimahalle'de 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik ve Macun mevkiideki 2 arsasını ihale ile satıyor. İhale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı, Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz üzerine konut inşaatı yaptırılması için proje ihalesi yapıyor..

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 5 ilçeye 5 yeni kültür merkezi inşa edecek. Merkezler, Turgut Özal, Serhat, Susuz, Kaletepe ve Yakacık mahallelerine inşa edilecek.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara Yenimahalle'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde bulunan Ticari Rekreasyon Alanını satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 470 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, dar gelirli aileler için 81 ilde yeni konutlar üreten TOKİ, ticari ünite yatırımlarını da sürdürüyor. 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Yenimahalle Hurdacılar Sitesi'nde hayata geçirilecek olan Ankara Küçük Sanayi Sitesi'nde 279 adet iş yeri olacak.

TOKİ'den ev almak isteyen vatandaşlar...