28 / 03 / 2024

ankara yurtçu satılık gayrimenkul

ankara yurtçu satılık gayrimenkul

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı'ndan: Ankara Yukarı Yurtçu 'da ve Ballıkuyumcu'da bulunan 4 adet gayrimenkul 22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede açık artırma usulü ile satışa çıkacak....

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

Ankara Akadia Modern satılık daire!

Konut teslimlerin 2019 yılı Haziran ayında yapılacağı Ankara Akadia projesi 891 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. Ankara Akadia Modern satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Empire İncek satılık!

Ankara Empire İncek satılık dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Empire İncek projesinde 243 daire yer alıyor...

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Ankara Kuzu Effect satılık ev!

Ankara Kuzu Effect satılık ev fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 186 bin 393 metrekareden meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık!

Kumru Ankara Kuzu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede toplam 159 adet konut bulunuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Marina Ankara Sinpaş Yapı satılık!

Marina Ankara Sinpaş Yapı satılık daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplamda 2 bin adet konuttan oluşan projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ankara Akkent Paradise Gardens satılık!

Ankara Akkent Paradise Gardens satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara satılık!

33 kat tek blok şeklinde yükselecek olan proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Kuzu Grup Kumru Ankara satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösteriyor.

TOKİ Ankara Mamak satılık evler!

TOKİ Ankara Mamak satılık evler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Başvuru süreci 22 Ekim Perşembe günü itibariyle başlayacak olan projede 756 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Ankara Marina Çankaya satılık daire!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Ankara Marina Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiyor.

ankara yurtçu satılık gayrimenkul Haberi

ankara yurtçu satılık gayrimenkul


Ankara Yukarı Yurtçu'da ve Ballıkuyumcu 'da bulunan 4 adet gayrimenkulün en düşük muhammen bedeli 664 bin 440 lira, en yüksek muhammen bedeli ise 1 milyon 106 bin 250 lira olarak belirlendi. İhale 22 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için