26 / 04 / 2024

ankarada bankamatik konulan cami hangisi

ankarada bankamatik konulan cami hangisi

Cami duvarına konulan bankamatik TBMM' de de gündemdeydi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, durumun tasvip edilemeyeceğini, konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı' nın genelge yayınlayacağını dile getirdi....

Tapu siciline konulan 31/B şerhi nedir?

Tapu siciline konulan 31/B şerhi, bir taşınmaz hakkında verilen bir karardır. Bu karar neticesinde bazı kısıtlamalar devreye girer. Peki tapu siciline konulan 31/B şerhi nedir, hangi durumlarda devreye girer ve sonuçları nelerdir? İşte 31/B şerhi ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Tapuda son bir senede aile şerhi konulan konut sayısı 15 bin 171 oldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı önemli açıklamada, son 1 senede aile şerhi konulan konut sayısının 15 bin 171 oldu rakamına ulaştığını söyledi.

Vergi borcu için evine haciz konulan kişiden mülkiyet hakkı ihlali davası!

Anayasa Mahkemesi, hissedarı olduğu şirketin vergi borcu sebebiyle yaşadığı eve haciz konulan başvurucunun bireysel başvurusunda ihlal kararı aldı. 

Cem Uzan’ın el konulan lüks işletmesi harabeye döndü!

Uzanlar Grubunun, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Antalya’daki lüks işletmesinin son hali gören herkesi şaşırttı. 

El konulan arsa için ödeme alınabilir mi?

Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen el konulan arsa için ödeme yapılabilmesi için birçok ihtimalin olduğunu söyledi..

Devlet yurtları ile el konulan özel yurtlar meclis gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, devlet yurtlarının kapasitelerine ve el konulan özel yurtların akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

FETÖ'nün el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı!

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

El konulan FETÖ üyelerinin gayrimenkulleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

Tapuya konulan ipotek nasıl kaldırılır?

Tapuya ipotek konularak Mevcut olan veya henüz doğmamış olmakla beraber doğması kesin veya olası bulunan herhangi bir alacak güvence altına alınmış oluyor. Peki, tapuya konulan ipotek nasıl kaldırılır?

VHV bina tamamlama sigortasıyla ilgileniyor!

VHV, bilgi birikimini Türkiye'de yeni uygulamaya konulan kefalet sigortası ve yalanda tanzim edilmeye başlanacak olan bina tamamlama sigortası alanlarında, Türk sigorta sektörü ile paylaşmak istiyor.

Maximilian Stahl: Bina tamamlama sigortası önemli!

VHV. tecrübesini Türkiye 'de yeni uygulamaya konulan kefalet sigortası ve yakında tanzim edilmeye başlanacak olan bina tamamlama sigortası alanlarında, Türk sigorta sektörü ile paylaşmak istiyor...

Süzer Grubu Miami’de otel alıyor!

Kent Bank’ın eski sahibi Süzer Grubu, Miami’de turizm yatırımına soyunuyor. Süzer Grubu, 2008 krizinde el konulan yatırım bankası Lehman Brothers’a ait iki otel için 90 milyon dolar teklif etti.

Belediye Gelirleri Kanununa göre kısıtlıdır ne demek?

Şerh; tapu kütüğünde, mal sahibinin haklarını kısıtlama amacı ile belirtme yapılması anlamına geliyor. Peki, tapuya konulan şerhlerden olan belediye Gelirleri Kanununa göre kısıtlıdır ne demek?

ankarada bankamatik konulan cami hangisi Haberi

ankarada bankamatik konulan cami hangisi


Cami duvarına konulan bankamatik TBMM'de de gündemdeydi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, durumun tasvip edilemeyeceğini, konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'nın genelge yayınlayacağını dile getirdi. Bozdağ, "Kendini bilmezliktir, biz gerekeni yapacağız" dedi.


Sokullu Paşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile bir banka arasında yapılan sözleşme sonucu, cami duvarının bir kısmı yıkılarak avluya bankamatik konuldu. Konu bugün TBMM'de bütçe konuşmalarında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a soruldu. Konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'nın genelge yayınlayacağı ve ibadethanelerden bu durumun uzak tutulacağını söyledi.


Bozdağ şunları söyledi;


Ankara Sokullu Mehmet Paşa Camisi'nin avlusuna kurulan bankamatikle ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı ve müftülüğün herhangi bir izni yoktur. Cami derneği, müftülüğe ve Diyanete rağmen böyle bir adım atmıştır. Şu anda biz böyle adımların olmaması için bir genelge yayınlayacağız. Bu, tamamıyla cami derneğinin yaptığı...