16 / 04 / 2024

Ankarada konutları metrekare fiyatları

Ankarada konutları metrekare fiyatları

Başkent Ankara'da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 6 oranında artış gösterdi. Satılık metrekare fiyat ortalamasının 1.544 lira olduğu Ankara'da, kiralık evlerde ise ortalama fiyat 9 lira.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

Rusya'da yeni konutların ortalama metrekare fiyatı açıklandı!

Rusya İnşaat Bakanlığı'nın belirlediği yeni konutların ortalama metrekare fiyatlarıma göre en pahalı konutlar Moskova'da

240 ay vade ile konut metrekare fiyatı hesaplı konutlar için çok uygun!

Prime Property Gayrimenkul Danışmanlığı ortaklarından Melike Oğuz Demir, 240 ay vade ile konut kampanyasının metrekare birim fiyatı 2 bin 500-3 bin 500 TL bandında olan konutlar için uygun olduğunu belirtiyor.

TOKİ Karaman İşçi Konutları'nda metrekare tartışması!

TOKİ tarafından Karaman'da Organize sanayi çalışanları için yapılan konutların metrekaresi tartışma yarattı. TOKİ'den ev alan vatandaşlarla yapılan görüşmelerde, 2 + 1 evlerin net olarak 85 metrekare olarak bildiklerini söylediler.

Ankara'da konutların metrekare fiyatları yüzde 6 oranında arttı!

Başkent Ankara'da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 6 oranında artış gösterdi. Satılık metrekare fiyat ortalamasının 1.544 lira olduğu Ankara'da, kiralık evlerde ise ortalama fiyat 9 lira.

Ankara’da konutların metrekare fiyatı yüzde 6 arttı!

Eylül 2015 Emlak Endeksi’ne satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2 bin 298 lira olarak yansıdı. Ankara’da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 6 oranında artış gösterdi.

İstanbul’daki satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı açıklandı!

Eylül 2015 Emlak Endeksi‘ne göre İstanbul’da satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı 3.353 lira ulaştı. Yıllık artış oranı ise yüzde 10’u buldu. Eylül 2015 itibariyle kiralık konutların metrekare ortalama fiyatı ise 21 TL.

Fikirtepe'de konutların metrekare fiyatı 2'ye katlandı!

Anadolu yakasında iddialı yatırımların adresi Fikirtepe’de konutların metrekare fiyatı 2 yılda ikiye katlandı. Baysaş İnşaat YK Başkanı Şemsettin Aydın, geleceğine inandıkları bölgede yeni yatırımlarına başladıklarını açıkladı…

5. Levent Konutları metrekare fiyatı 5 bin 500 TL!

Torunlar GYO tarafından yükselen Alibeyköy 5.Levent projesi 1 milyon 800 bin TL yatırım bedeliyle 516 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale'de 799 bin TL'ye 102 metrekare 2+1!

102 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerin fiyatlarının 799 bin TL'den başladığı Topkapı Avrupa Konutları Kale projesinde banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale'de 799 bin TL'ye 102 metrekare 2+1!

102 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon dairelerin fiyatlarının 799 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale projesinde konutların yanı sıra ofis ve ticari üniteler de bulunuyor.

Zekeriyaköy Köy Konutları!

Zekeriyaköy Köy Konutları metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar tüm dairelerin yer aldığı projede yüzde 14 peşinat ödemesi ile daire sahibi olmak mümkün.

Ankarada konutları metrekare fiyatları Haberi

Ankarada konutları metrekare fiyatları

Amortisman süresinin 15 yıl olduğu ilde değeri en çok artan ilçeler sıralamasında ilk sırada Gölbaşı var. İlçede bir ayda ortalama fiyat yüzde 3,5 artış gösterdi.


İkinci sırada ise yüzde 2,1 artışla Pursaklar var. Üçüncü sıradaki Keçiören'de ise bir aylık artış yüzde 1,4 oranında. Son 1 ayda satılık konut fiyatlarının arttığı ilçeler: Gölbaşı: yüzde 3,5, Pursaklar: yüzde 2,1, Keçiören: yüzde 1,4. Son bir ayda satılık konut fiyatlarının azaldığı ilçeler Altındağ: - yüzde 3,6, Polatlı: -yüzde 1,3 ve Sincan: - yüzde 0,8 olarak açıklandı.


Yeni...