28 / 03 / 2024

ankarada yeni projeler

ankarada yeni projeler

Bugüne kadar Ankara denilince akla ilk gelen semboller Anıtkabir, eski TBMM, Ankara Kalesi, Hitit heykeli olurdu. Şimdi bunlara birbirinden gösterişli konut projeleri eklendi. Ankara'nın sembolleri hızla artıyor.

Başkent'te yükselen projelerle metrekare fiyatları artışa geçti!

İstanbul'dan sonra Ankara için de 'Taşı, toprağı altın' denilmeye başlandı. Ankara'da gelişim için adeta gaza basılırken, kent de aynı oranda büyüyor. Bu gelişime paralel olarak metrekare fiyatlarında da ciddi değişiklikler gözleniyor.

Melih Gökçek yeni dönem için 18 projesini tanıttı!

Yeni dönem için 18 projesini tanıdan Gökçek, Ankara'ya yapılacak boğaz, Ankapark, Kuzey Yıldızı'na yapılacak cami ve İnanç müzesi ile Ankara'nın turizim açısından önemli bir merkez haline geleceğini belirtti...

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

TOKİ Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya ili Güneysınır ilçesinde 114 konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 1.313 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 1.313 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'yle 1.915 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy'de 1.915 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kırıkkale Bahşılı'ya 210 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Mardin Yeşilli'ye 175 yeni konut müjdesi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin'de 175 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

Akyapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Akyapı Limonlu Bahçe Konakları projesini görücüye çıkardı. 2 yeni proje daha hayata geçirecek olan Akyapı, 1 milyar 750 milyon liralık yatırım yapacak.

TOKİ'den Çankırı Çerkeş'e 165 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi hayata geçirecek.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

ankarada yeni projeler Haberi

ankarada yeni projeler

Bugüne kadar Ankara denilince akla ilk gelen semboller Anıtkabir, eski TBMM, Ankara Kalesi, Hitit heykeli olurdu. Şimdi bunlara birbirinden gösterişli konut projeleri eklendi Ankara'nın sembolleri hızla artıyor. Eski TBMM, Anıtkabir, Ankara Kalesi'nin yanı sıra kentin dört bir yanında inşa edilen binalar, Başkent'e yeni semboller kazandırıyor. Ankara artık yüksek yapılarla anılan bir Başkent olma yolunda hızla ilerliyor "Memur kenti" algısından sıyrılarak her alanda dünya başkentleriyle yarışacak konuma gelen Ankara, inşaat sektörü açısından bakıldığında da hızlı bir ilerleme gösteriyor. Son yıllarda Başkent'in bir çok semtinde hayata geçirilen ve gittikçe yükselen büyük binalar marka projelerin temelini atıyor. Ankara'nın siluetinde ciddi değişimler yaratan projelere talep gittikçe artıyor. Çevreye duyarlı ve daha modern binaların yükseldiği Ankara artık kuleleriyle anılıyor. Özellikle Beytepe, Çayyolu, İncek, ve...