19 / 04 / 2024

ankaradaki okullarda asfalt çalışması

ankaradaki okullarda asfalt çalışması

Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokolün ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi, okullara asfalt desteği için çalışmalara hız verdi. İlk etapta toplam 49 okulun bahçesinin asfalt çalışmaları yapılıyor..

Namam Group İnşaat Asfalt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namam Group İnşaat Asfalt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi U.M.Abdullah Abdullah tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.

Afyonkarahisar'da Asfalt çalışmaları yüzde 70 geriledi!

Belediye'deki tadilatlar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yağışların uzun süreli olması nedeniyle inşaat sezonun ilkbaharda kısmen başlayabildiğim, geçen yıllara göre asfalt dökümünde yüzde 70'lik düşüş yaşandığını açıkladı.

Kütahya Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Toki,Akkent Mahallesindeki asfalt çalışmalarını denetledi. Saraçoğlu vatandaşların daha rahat seyehat edebileceği bir Kütahya için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini ifade etti.

Balıkesir Karesi'de asfalt onarım çalışmaları başladı!

Asfalt çalışmalarına Yeni Sanayi Sitesi'nde açan Karesi Belediyesi ekipleri, TOKİ Yeni Mahalle ve Paşaalanı Mahallesi'nde de çalışmalara başladı. Belediye ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmet atağı başlattı.

Konyaaltı’nda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Bu yıl 15 kilometre sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesi’nde devam ettiklerini bildirdi. İşte ayrıntılar...

Ucuz ve çevreci asfalt Türkiye yollarında!

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Kimya Enstitüsü ile Karayolları Genel Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanlığınca üretilen "ılık karışım asfaltın" ilk denemesi, Ankara Çevre Otoyolunda gerçekleştirildi.

Ankara Çevre Otoyolu'nda ılık karışım asfalt denendi!

TÜBİTAK ile Karayolları Genel Müdürlüğü iş birliğiyle geliştirilen "ılık karışım asfaltın" ilk denemesi, Ankara Çevre Otoyolunda yapıldı.

Ucuz ve çevreci asfaltın ilk denemesi yapıldı!

TÜBİTAK ile Karayolları Genel Müdürlüğü iş birliğiyle geliştirilen "ılık karışım asfaltın" ilk denemesi, Ankara Çevre Otoyolunda yapıldı.

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebat Asfalt Altyapı ve Peyzaj İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hacer Uğur tarafından 40 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa Karacabey'de asfalt çalışmaları başladı!

Bursa'nın tüm bölgeleriyle birlikte yaşanabilir, çağdaş bir hal alması için çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, Karacabey'deki ana arterlerde düzenleme ve asfalt çalışmalarını başlattı.

Asfalt katılım payı nasıl hesaplanır?

Asfalt katılım payı, belediye veya bağlı kuruluşlarınca, belediye sınırları ve mücavir alanlar içerisinde yapılan yol çalışmaları için tahsil ediliyor. Peki, söz konusu asfalt katılım payı nasıl hesaplanır?

Asfalt katılım bedeli kimden alınır?

Belediye veya bağlı kuruluşlarınca, belediye sınırları ve mücavir alanlar içerisinde yapılan yol çalışmaları için yol harcamalarına katılma payı adı altında asfalt katılım bedeli istiyor. Peki, asfalt katılım bedeli kimden alınır?

Asfalt katılım bedeli nedir?

Asfalt katılım bedeli, belediyelerin vatandaşlardan aldığı yol harcamalarına katılma payı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Asfalt katılım bedeli nedir? Asfalt katılım bedelinin ne zaman tahsil edilmesi gerekir?

ankaradaki okullarda asfalt çalışması Haberi

ankaradaki okullarda asfalt çalışması

Büyükşehir Belediyesi tarafından okulların ihtiyaçlarının belirlenmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan toplantılar sonucu ilk etapta Altındağ, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinde bulunan toplam 49 okulun bahçesinin asfalt serimi, bakımı ve onarımı yapılıyor. 

Okul müdürlerinin taleplerinin değerlendirildiğini belirten Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, ilk etapta 49 okulun bahçesine asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını programa aldıklarını söyledi. 

Okul bahçelerinde asfalt serim, yama, bakım, onarım, tadilat çalışması yapacaklarını, ızgara ve mangalların elden geçirileceğini anlatan Üçpınar, çalışmaların hızla devam edeceğini, yeni gelecek taleplerin de değerlendirileceğini söyledi. 

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilk olarak Etimesgut'ta bulunan Erzurumlu İbrahim Hakkı Ortaokulu, Altındağ Karapürçek'te bulunan Muradiye Okulları ve Yenimahalle İlçesi'nde bulunan Fatih llkokulu'nun bahçeleri asfaltlanarak, öğrencilerin kullanımı için daha rahat ve konforlu hale getirildi. 


Büyükşehir Belediyesi Fen...