19 / 04 / 2024

ankaranın ilk çevreci konut projesi

ankaranın ilk çevreci konut projesi

Başkent Ankara’ nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe' nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi...

Ucuz ve çevreci asfaltın ilk denemesi yapıldı!

TÜBİTAK ile Karayolları Genel Müdürlüğü iş birliğiyle geliştirilen "ılık karışım asfaltın" ilk denemesi, Ankara Çevre Otoyolunda yapıldı.

Vodafone Arena Türkiye’nin ilk çevreci stadı!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Türkiye’nin ilk yeşil stadyumu Vodafone Arena Stadı ve Beşiktaş’ın sürdürülebilirlik öyküsünü anlattı.Vodafone Arena Türkiye’nin ilk çevreci stadı olacak.

Paladyum Beytepe Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi!

Başkent Ankara’ nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe' nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi...

Paladyum Beytepe Ankara'nın ilk çevreci konut projesi!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Avrupa yılın ilk çeyreğinde beklentilerin altında büyüdü!

Bu yılın ilk çeyreğinde önceki çeyreğe göre Avro bölgesi yüzde 0,2, Avrupa Birliği (AB) yüzde 0,3 ile beklentilerin altında büyüdü. Yıllık bazda ise GSYH, Avro bölgesinde yüzde 0,9, AB'de yüzde 1,4 arttı.

Koç Holding yılın ilk çeyreğinde 15,7 milyar TL konsolide ciro elde etti!

Koç Holding, 2014 yılının ilk çeyreğinde konsolide bazda toplam 15.7 milyar TL gelir elde ederken, 715 milyon TL vergi öncesi kâr ve 562 milyon TL ana ortaklık payları net dönem kârı gerçekleştirdi...

Dünyanın ilk gökdelenleri Yemen'de inşa edildi!

Kutsal kitaplarda inşa ettikleri yüksek binalarla tarif edilen Ad kavminin yaşadığı ülke olan Yemen, çamurdan yapılmasına rağmen yüz yıllardan beri ayakta kalabilen ve içinde hala yaşamın sürdüğü dünyanın ilk gökdelenlerine ev sahipliği yapıyor...

Küba'yı bu yılın ilk 3 ayında 170 binden fazla Amerikalı ziyaret etti!

Açıklanan son turist kayıtları, Küba'yı ziyaret eden Amerikalı sayısının 2014'ün ilk çeyreğinde 170 bini aştığını ortaya koydu. Bunların büyük bölümünü, ABD'de yaşayan Küba asıllı Amerikalıların oluşturduğu belirtildi.

Güneydoğu Anadolu'dan yılın ilk 4 ayında 3 milyar 85 milyon 643 bin dolarlık ihracat yapıldı!

Güneydoğu Anadolu'dan yılın ilk 4 ayında gerçekleştirilen ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,5 artarak 3 milyar 85 milyon 643 bin dolar oldu.

Akbank'ın ilk üç aylık konsolide net karı 661 milyon TL oldu!

Akbank’ın, ilk üç aylık konsolide net kârı 661 milyon TL oldu. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Nakdi ve gayrinakdi kredilerimizle ekonomimizin büyümesine sağladığımız desteği yaklaşık 150 milyar TL’ye yükselttik.” dedi...

2014'ün ilk üç ayında da doğalgazlı sıfır daireler tüketicilerin ilk tercihi oldu!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlanndan olan sahibinden.com', 2014'ün ilk üç aylık emlak satış verilerini açıkladı. Verilere göre; yılın ilk çeyreğinde 2 milyon 135 bin 504 adet emlak ilanı verildi.

Beyaz eşya pazarı 2014'ün ilk çeyreğinde yüzde 14 daraldı!

TÜRKBESD verilerinden derlenen bilgiye göre, geçen yılın ilk 3 ayında 1 milyon 501 bin 608 adet olan 6 ana ürün grubundaki iç pazar satışı, bu yılın aynı döneminde yüzde 14 azalarak 1 milyon 295 bin 277 adede geriledi.

2014'ün ilk çeyreğinde 200 binden fazla emlak satıldı ya da kiralandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014’ün ilk üç aylık sahibindex “emlak” verilerini açıkladı. Verilere göre yılın ilk çeyreğinde 2 milyon 135 bin 504 adet emlak ilanı verildi...

ankaranın ilk çevreci konut projesi Haberi

ankaranın ilk çevreci konut projesi

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı alt yapı çalışmaları olduğu belirtildi.


Küresel ısınma çevre gündeminin üst sıralarında yer almaya devam ederken, herkes üzerine düşeni yaparak doğayı koruma yönünde önlemler almaya çalışıyor.


Üst düzeyde karbondioksit salınımı nedeniyle küresel ısınma sorununun başlıca kaynaklarından olan inşaat sektöründeki bilinçli temsilciler de doğayı korumaya yönelik çevreci tedbirleriyle dikkati çekiyor.


Sektördeki bu çalışmalar konut almak isteyenlerin de tercihlerinde etkili olmaya başladı. Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak öne çıkan Paladyum Beytepe, doğayı koruma duyarlılığına sahip projelerden biri olarak çok sayıda firmaya örnek oldu.


Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında yaptığı açıklamada, gelecek kuşaklara temiz ve yaşanabilir bir...